Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Császári rokon a malomban

A japán császár rokona, Osamu Shoda, a Nisshin vállalatcsoport tiszteletbeli elnöke járt a napokban Csornán. A Pannonmill Zrt. helyi malmának vendége volt és jó tapasztalatokat szerzett.

Előkelő vendégek jártak a héten a Pannonmill Zrt. csornai üzemében. A japán császár rokonát, Osamu Shodát és kíséretét fogadták a vállalatnál.

A keleti-ázsiai nagyiparos baráti látogatásra érkezett és jó tapasztalatokkal távozott a rábaközi kisvárosból.

Csordás S. Tibor, a Pannonmill Zrt. vezérigazgatója portálunk érdeklődésére elmondta: csornai üzemük Bühler- technológiával felszerelt. Ez a cég szervezte a találkozót, mivel vendégeik éppen egy ilyen rendszerű malomra voltak kíváncsiak. Osamu Shoda a világméretű japán Nisshin vállalatcsoport tiszteletbeli elnöke.

A japán vendégek elégedettek voltak a csornai malomban tapasztaltakkal.
A japán vendégek elégedettek voltak a csornai malomban tapasztaltakkal.

– Shoda úr és kollégái nagy szaktekintélynek számítanak az ágazatban – fogalmazott Csordás S. Tibor.

– Mind a malomépítés, mind az üzemeltetés területén komoly tapasztalatokkal rendelkeznek. Így a tőlük kapott dicséret igazán értékes számunkra.

A vezérigazgató hozzátette: gyakran vannak látogatóik a világ minden részéről, akiket örömmel fogadnak, mivel az érdeklődést kitüntetésként értékelik a Pannonmillnél.

A csoportkép a csornai malom udvarán készült. Balról: Andreas Jirkowsky (Pannonmill), Hans-Peter Altherr (Bühler), Csordás S. Tibor (Pannonmill), Osamu Shoda és felesége, Loui Lechner (Bühler), Ikuo O
A csoportkép a csornai malom udvarán készült. Balról: Andreas Jirkowsky (Pannonmill), Hans-Peter Altherr (Bühler), Csordás S. Tibor (Pannonmill), Osamu Shoda és felesége, Loui Lechner (Bühler), Ikuo Oscar Ohashi (Nisshin), Toshio Maruo (Nisshin).

– Fontosnak tartom, hogy ilyen nagy tiszteletnek örvendő vendég, mint Shoda úr, akit szoros kapcsolat fűz a császári családhoz, a jó hírünket vigye tovább, és kellemes emléket hagyjon benne a csornai látogatás – jegyezte meg Csordás S. Tibor.


Ünnepelt trónra lépés

A szigetország tavaly ünnepelte Akihito császár trónra lépésének huszadik évfordulóját. Az uralkodó édesapja halála után, 1989. január 7-én került a trónra. Ő az egyetlen a világon, aki a császár címet viseli, a 125. a sorban. Feleségével, Michiko Shodával 1959-ben kötöttek házasságot. Ő az első polgári származású császárné, nagyiparos családból való. Három gyermekük van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Látványos meseszínház

A csornai Városi Művelődési Központ Meseszínház sorozatában február 15-én, hétfő, délután két órától… Tovább olvasom