Kisalföld logö

2016. 12. 10. szombat - Judit -1°C | 8°C

Csaló csatornást fogtak

Bágyogszovát - Csaló ereszcsatorna-szerelőt kaptak el a csornai rendőrök a napokban. A külföldi állampolgár két társával még tavasszal vállalt munkát egy bágyogszováti családi háznál.

A gazdával megalkudtak és hozzáláttak a munkához. Ám amikor ˝készre jelentették˝ a szerelést, sokkal több pénzt követeltek a háziaktól, akik ki is fizették a kért összeget, 430 ezer forintot. Később szakértők megállapították, hogy az elvégzett munka és a díj közel sem voltak egymáshoz, így a csalók 325 ezer 500 forinttal károsították meg a tulajdonost.

Nemrégen rendőrök és polgárőrök igazoltattak egy járművet, melyben az alkalmi csatornás is utazott. A rendőrök előállították, és személyében a bágyogszováti sértett is felismerte a mestert. A külföldi elismerte tettét, és magyarázatként anyagi gondjait hozta fel. Megígérte, hogy a kárt megtéríti. A rendőrség csalás miatt indított ellene eljárást.

Olvasóink írták

  • 3. monoka89 2009. szeptember 19. 07:57
    „én tőlem aztán úgy követelhetnének nagyobb összeget ahogy akarnak!hát nem vagyok én hülye hogy kifizessem!azért ez már nem 1-2 ezer ft.-os csalás amit még az ember úgy észre sem vesz,vagy csodálkozna,hogy miért is fizettém én annyit!itt 100 ezrekről van szó!az a hülye aki kifizeti,aztán megy panaszkodni utólag!én rögtön bejelenteném addig még ott van!így elis kapják,pénzem is megmarad,és a csatornám is újra jó lenne!”
  • 2. Sophia 2009. szeptember 18. 14:23
    „Ismerősöm beszámolója szerint hamis ereszcsatornások Kópházán is megkíséreltek nagyobb összeget kicsalni az általuk megcsinált munkáért ami amúgy 13 ezer forint lett volna.Végösszegként 350ezret akartak.Fekete és fehér zárt furgonnal közlekednek és szemtanúk beszámolója szerint sötét bőrűek(nem négerek).Ennyi információval tudok pluszban szolgálni.”
  • 1. janika 2009. szeptember 18. 12:45
    „Ne adj Isten, hogy fotót vagy személyleírást adjanak róla! Hisz még nem mindenkit csapott be! Igaz a csalóknak vannak személyiségi jogaik ebben a rendszerben!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várólista a felnőtt- fogyatékosotthonban

Huszonnégy gondozottal működik jelenleg a csornai kistérség felnőtt fogyatékosok napközi otthona. További jelentkezők is vannak, de bővítésre egyelőre nincs lehetőség. Tovább olvasom