Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

Csákány Annamária a Jobbik kapuvári polgármesterjelöltje

A jelölt az önkormányzati bérkalások kiutalási rendszerét is gyökeresen megváltoztatná.
- Nem okoztunk nagy meglepetést Csákány Annamária jelölésével, hiszen Kapuváron az elmúlt négy évi önkormányzati munkájával elégedett a Jobbik vezetése, ami ennél is sokkal fontosabb, a kapuvári polgárok visszajelzései is pozitívak voltak. Annamária nem szűnő lelkesedéssel és alázattal végezte eddig is a munkáját - fogalmazott Magyar Zoltán a párt megyei elnöke és országgyűlési képviselője.

A Jobbik jelöltjei

1-es vk: Szilágyi László
2-es vk: Stréerné Böcskei Rita
3-as vk: Lengyel Imre
4-es vk: Lukovits Bálint
5-ös vk: Varga Dávid
6-os vk: Csákány Annamária
7-es vk: Somos Evelin
8-as vk: Ferencz Gergő

˝Polgármesteri programomban olvashatnak képviselői tapasztalataimról, és gazdasági, szociálpolitikai, kulturális és egyéb témákról, mi az ami egyezik, mi az ami különbözik a jelenlegi városvezetéstől. Munkahelyteremtésnél hangsúlyt fektetnék arra, hogy a közintézményeink étkeztetéséhez szükséges alapanyagokat helyből szerezzük be, hasonlóan a kórházunkhoz. Termelői bolt létrehozásával a kereskedelmi láncok megkerülésével, olcsóbban, helyből vásárolhatnának a kispénzű nyugdíjasok és kisgyermekes családok. A szociális segélyeket is itt lehetne levásárolni.

Csákány Annamária
Csákány Annamária


Polgármesterként az önkormányzati bérkalások kiutalási rendszerét is gyökeresen megváltoztatnám és a fiatal magyar gyermekes párokat részesíteném előnyben, hogy életüket megalapozhassák. Elmondanám még, hogy a Jobbik Kapuvár mind a 8 választókerületében indít képviselőjelölteket. Polgármesteri és képviselői bemutatkozó programunkat a közeljövőben minden háztartásba eljuttatjuk˝ - ismertette gondolatait Csákány Annamária.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét segített olvasóink és az árpásiak akarata

Tovább olvasom