Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Csak a főfalak régiek a postán

A tervek szerint halad a csornai postahivatal felújítása. Az ügyfelek várhatóan januártól már ismét az Erzsébet királyné utcában intézhetik ügyeiket. A munkálatok 98 millió forintba kerülnek.
A tervek szerint: Kívül-belül megújult a csornai posta épülete a korszerűbb kiszolgálás érdekében.
A Kisalföld június 30-i számában számoltunk be arról, hogy a csornai postahivatal ideiglenesen új helyre, a polgármesteri hivatal épületébe költözött. Most úgy tűnik, hogy januárra végeznek a régi hivatal felújításával és év elejétől ismét az Erzsébet királyné utcában fogadják az ügyfeleket.
A júliusban kezdődő rekonstrukció során csak a főfalak maradtak a helyükön. Kicserélték a tetőszerkezetet, illetve a nyílászárókat, a gépészeti berendezéseket és funkcionális átalakításokat is végrehajtottak. Ezáltal XXI. századi, kulturált körülmények között fogadhatják a hírlapvásárlókat, csekkfeladókat. A felújítás ütemére jellemző, hogy a kivitelező szakemberei – kihasználva az őszi, hosszan tartó kedvező időjárást – még hétvégén, ha a munkák úgy kívánták, vasárnap is dolgoztak.

Az újbóli megnyitás után az ügyfeleket továbbra is a földszinten fogadják, az emeleti részen pedig irodák, szociális létesítmények és kézbesítői helyiségek lesznek.
A beruházás anyagi oldaláról a Közbeszerzések Tanácsának hivatalos honlapján találtunk információkat. Eszerint az ellenszolgáltatás összege valamivel több mint 98 millió forint, illetve ennek áfája.

Kapcsolódó cikk >>

A Rábaköz nem kér a mobilpostákból (2003-08-05) >>
A polgármesterek tiltakoznak a postabezárások ellen (2003-06-05) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bankárok védték a szépségkirálynőt?

A sikkasztásra való felbujtással gyanúsított P. József szerint bankos barátnője éveken át becsapta… Tovább olvasom