Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Csak 10 órától van időpont a csornai ortopédián

Az ortopédiai szakrendelés keretén belül kilenc órától tíz óráig rendszeresen csípő UH-vizsgálat történik.

Olvasói SMS: „Csornai kórház, ortopédia: rendelés kilenc órától, háromnegyed tízkor még sehol senki. Kíváncsi lennék, külföldön is megtehetik-e ezt a magasabb fizetésért távozó magyar orvosok, vagy csak nálunk divat semmibe venni a beteget. Úgy látszik, az új igazgató sem tud rendet tartani." Bicebóca

– Az ortopédiai szakrendelés keretén belül kilenc órától tíz óráig rendszeresen csípő UH-vizsgálat történik. Előjegyzési időpontjainkat ennek megfelelően tíz órától adjuk. Betegeinktől elnézést kérünk a nem megfelelő tájékoztatásért. A továbbiakban gondoskodunk a pontos információkról – válaszolt a panaszra dr. Winiczai Zoltán igazgató főorvos.

Olvasóink írták

  • 2. golya1 2011. január 27. 15:04
    „Belegondoltak,ha nem lesz szülészet Sopron és Győr között?!M itörténi, ha valakinél leválik a lepény vagy elkezd vérezni a kismama!? Mi lesz mire kórházba érnek? A vezetőséget érdekli ez egyáltalán!!!
    Ha csak egynapos sebészet lesz délután 4 óra után mindenért/kéztörés,Vakbélgyulladásstb/ Györbe vagy Sopronba kell menni? Érdekel ez valakit? Hol van az országgyülési képviselönk aki a kórház megmentéséről szonokolt választások előtt?”
  • 1. Jákli 2011. január 26. 13:18
    „Az utóbbi időben egyre kevesebb hír kerül fel a Margit Kórházról, az online oldalra, megfosztva ezáltal a lakosságot a véleményének a kinyilvánításától. A Kisalföldben és a "lapos újságokban" mindennapos hír, hogy az új kórházi vezetés, a struktúra átalakításra hivatkozva, megszünteti az u.n. manuális osztályokat!
    Kíváncsi lennék a tisztelt rábaközi lakosság véleményére, valóban olyan nagy előrelépés lesz majd Győrbe járni szülészetre, sebészetre ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elment egy igazi bokrétás

Szórádi József, a szili bokrétások egyik alapítója 93. évében örökre elköszönt. Tovább olvasom