Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Célegyenesben az új angiológia Kapuváron

Célegyenesbe ért a kapuvári kórház új angiológiai központjának építése. A Lumniczer-kórház érrehabilitációs központjának kivitelezési munkálatai a tervezett ütemezés szerint haladnak.

Az új épülettömbben a homlokzati nyílászárók már a helyükön vannak, a tető elkészült, belül szakipari munkák folynak, valamint a homlokzati színezés zajlik. A kórház mai épületszárnyainak átalakítás alatt álló részei közül a terápiás egységeknek helyet adó ˝G˝ épület mindkét szintje elkészült. A fekvőbeteg-osztályok helyszínei közül a ˝B˝ épület első emelete szintén kész, az épület földszinti munkálatai a következő hetekben fejeződnek be. A ˝C˝ épület első emeletének munkálatai véget értek, a földszinten bontási munkálatok folynak. Az új és a régi épületszárnyak kivitelezési munkálatai május 31-ig várhatóan befejeződnek.

A kórházban az átmeneti költöztetések ellenére az ellátás továbbra is zavartalan. A beruházás teljes befejezése után a kapuváriak az új, korszerű angiológiai szolgáltatás ambuláns és folyamatos osztályos ellátását ugyanolyan feltételekkel vehetik igénybe, mint korábban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Havi negyvenezerért kivehető a csornai termál

Pályázatot írt ki a csornai önkormányzat a termálfürdő üzemeltetésére. A bérleti díj mindössze… Tovább olvasom