Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Búcsúztatta a nyarat Juhász Ferenc

Csorna - Juhász Ferenc szerint Gyurcsány Ferenc alkalmas az ország vezetésére, személycserére nincs okuk a szocialistáknak. A párt elnökhelyettese úgy véli, az adócsökkentések programját a Fidesz is támogathatja. Minderről Csornán, az MSZP rábaközi szervezetének Nyárbúcsúztatóján beszélt a politikus.
„Politikai spekuláció lenne arról beszélni, hogy mi lesz akkor, ha az Országgyűlés nem fogadja el a jövő évi költségvetést" – mondta a Kisalföldnek Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese pénteken Csornán. A politikus a helyi szocialisták Nyárbúcsúztató rendezvényére érkezett a városba. Úgy véli, mivel a Fidesz az adócsökkentések híve, bátran kérhetik az ellenzéki párt támogatását is az új adótörvényekhez.
Juhász Ferenc megjegyezte: a szocialista párt népszerűsége az újabb közvélemény-kutatások szerint elmozdult a holtpontról. Szerinte azért, mert nyilvánvalóvá vált, hogy van programjuk és az önálló szocialista kormány képes az ország gondjainak kezelésére.

– A meghirdetett Egyezség program három sarkalatos elemet tartalmaz – mondta Juhász Ferenc. – Egyik az adócsökkentési terv, amivel három év alatt jelentős adóátrendezés várható. A második az oktatás színvonalának emelése. Ezt szolgálják az iskolafelújítások, melyek egyszerre 100 ezer gyereket érintenek, illetve az oktatás korszerűsítése. A harmadik a „Segély helyett munka" című program. Sokan úgy vélik, hogy a segélyezés rendszerét kell átalakítani. Mi úgy gondoljuk, hogy segély helyett munkát kell adni az embereknek. Átfogó közmunkaprogramot indítunk el, amivel 40–50 ezer ember kap munkalehetőséget az önkormányzatokon keresztül, az önkormányzatok környékén.

Juhász Ferenc: Gyurcsány Ferenc olyan nehéz helyzetben kormányoz, amikor soha nem látott politikai módszerekkel próbálják a kormányt és a baloldalt megfélemlíteni.
Juhász Ferenc: Gyurcsány Ferenc olyan nehéz helyzetben kormányoz, amikor soha nem látott politikai módszerekkel próbálják a kormányt és a baloldalt megfélemlíteni.

Juhász Ferenc kijelentette: Gyurcsány Ferenc alkalmas rá, hogy vezesse a pártot és a kormányt. Mint fogalmazott, a „politikai helyzet mobil és rugalmas, a szocialista párt pedig képes ütemet, ritmust és ha kell, személyeket is váltani. Ám ennek most nincs oka. Gyurcsány Ferenc olyan nehéz helyzetben kormányoz, amikor soha nem látott politikai módszerekkel próbálják a kormányt és a baloldalt lejáratni, megfélemlíteni" – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy mi történik, ha a költségvetést nem fogadja el az Országgyűlés, úgy reagált, hogy „abban az esetben is sokfajta lehetőség van. A jelenlegi szabályok szerint működik tovább az előző évi költségvetés. Politikai értelemben akkor kell erről dönteni, ha ez a helyzet előadódik. Addig ezen gondolkodni nem más, mint politikai spekuláció, akkor is, ha tudom, hogy a miniszterelnök azt mondta, lemond, ha nem kap többséget."

Olvasóink írták

 • 13. MNA 2008. szeptember 03. 13:16
  „Ezek csak azt csinálják, amit előtte 40 évig!Hazudnak reggel,délben,meg este, ellenségképet festenek maguk elé, ködösítenek, látszatvilágban élnek!Talán idővel elpatkolnak a régi kommunista szavazók(bár a fideszben a fiatalok közt is van sok),aztán jöhet egy normálisabb világ!”
 • 12. obi 2008. szeptember 03. 00:54
  „Kár, hogy nem készült egy "totál" fotó a rendezvényről! Vajon hányan kiváncsiak még ezekre? Hatan, nyolcan? Esetleg egy tucatnyian? Ha valaki ott volt a rendezvényen, vagy éppen arra járt, írja már meg, hogy hányan csüngtek a vadakat terelő juhász ajkán? Tényleg érdekelne!”
 • 11. norka 2008. szeptember 02. 18:40
  „Ez a valaki miről beszél....? Alkalmas? Mire?
  Szegény feri, milyen néhéz helyzetben kormányoz!
  Még szerencse, hogy jobban élünk, mint négy éve!”
 • 10. Fjó 2008. szeptember 02. 13:24
  „Juhász Feri! Megvan még az építési vállalkozó ismerősöd? Tudod, aki nyert mindenféle általatok kiírt és elbírált pályázaton. Mert ingyen fel kellene újítani a lakásomat, azért kellene!”
 • 9. !!! 2008. szeptember 02. 13:16
  „8.
  reális te hülye vagy. most csak erre futotta a fejemből, sajnálom.”
 • 8. reális 2008. szeptember 01. 21:13
  „Szomórú,hogy csak ilyen hozzászólásra futja fejetekből. Kommunisták régi hada aki most a keresztény polgári oldalt ímádja ,probál helyezkedni és embertársáról így megszólalni, illetve írógatni.”
 • 7. kornel 2008. szeptember 01. 20:43
  „Imaron sokadszor ,tul sokszor hazudnak ezek a gyava fickok.Mar azon sem csodalkoznak , hogy ez is bejelentene,hogy dübőrőg a gazdasag,vagy minden a legnagyob rendjen menne.Most mar szep lassan megtudjuk,hogy miert valasztottak a piros szint.Hogy hazudozas kőzben ,ne egjen le a pofajukrol a bőr.Ezek meg merik magukat magyarnak valni.Az orszag szegyenei.................”
 • 6. kornel 2008. szeptember 01. 20:37
  „e”
 • 5. hehe 2008. szeptember 01. 19:07
  „Vicces ez a baloldal......
  Csak már nincs kedvem nevetni..... túl unalmas, hogy folyton csak vígjáték megy az országban......

  Azt szeretném olvasni, hogy ezt a két barmot (meg a többit is) a valaki más búcsúztatja...... mondjuk egy pap ......”
 • 4. intel 2008. szeptember 01. 13:17
  „Én részben egyetértek Juháész Ferenccel. Gyurcsány valóban tökéletesen alkalmas arra, hogy vezesse az MSZP-t. De az ország éléről sürgősen takarodjon!”
 • 3. MNA 2008. szeptember 01. 09:20
  „Ezt a népbutítást!Magatokat búcsuztassátok már el!”
 • 2. Valaki 2008. szeptember 01. 08:22
  „Jajj, ezek a komonista "értelmiségiek", csak úgy dől belőlük a szocializmus immár 64 éve!”
 • 1. izidor 2008. szeptember 01. 07:57
  „"Juhász Ferenc kijelentette: Gyurcsány Ferenc alkalmas rá, hogy vezesse a pártot és a kormányt."

  Juhász F. legalább annyira alkalmatlan bármire mint a kedvenc főnöke.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Részecskegyorsító: százméteres mélységben az anyag titkairól

Csorna–Genf - Megyebeli fizikatanárok látogattak a közelmúltban Genfbe, az Európai… Tovább olvasom