Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Bizottsági helyet kapott a szocialista képviselő Csornán

Rendkívüli ülést tartott csütörtökön a csornai képviselő-testület. Személyi kérdésekben döntöttek. Bizottsági helyet kapott többek között Balogh Csaba szocialista képviselő is.

Felügyelőbizottságokba, társulásokba delegált tagokat csütörtöki rendkívüli ülésén a csornai képviselő-testület. A Csornahő kft. felügyelőbizottságának tagja lett Antal Krisztián, Bognár György és Kocsis Róbert. A Jószív kft. felügyelőbizottságában a várost Boda Józsefné képviseli.

A megyei Szakképzés-szervezési Társulás társulási tanácsából visszahívták Gyopáros Alpár volt alpolgármestert és dr. Kristóf János volt önkormányzati képviselőt. Helyettük dr. Bónáné dr. Németh Katalint és Balogh Csabát választották. A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás társulási tanácsában Major András dolgozik Csorna képviseletében ezentúl.

A képviselő-testület első ülésén Balogh Csaba MSZP-s képviselő sérelmezte a bizottsági helyek elosztását. Úgy fogalmazott akkor, hogy többen több bizottságban is helyet kaptak, míg ő egyikben sem. Véleményét írásban is benyújtotta. A testület most kiigazította a hibát. Klauszer Péter (Korona Egyesület) lemondott a jogi és ügyrendi bizottsági mandátumáról. Helyére választották meg Balogh Csabát.

Napirenden volt az ülésen a polgármester elmúlt négy évben ki nem vett szabadságának pénzbeli megváltása. A képviselők úgy döntöttek, hogy a kérdésben a megyei közigazgatási hivatal állásfoglalását kérik. Annak ismeretében határoznak majd a kifizetésről.

Olvasóink írták

 • 6. 1120 2010. november 10. 00:32
  „3. írta:
  "...jelzem vagyunk szép számban!"

  Október 3-án jeleztétek... Hát, ha neked az szép szám, akkor mennyi lehet a te fogalmaid szerint a "nem szép szám"? :)”
 • 5. tettes 2010. november 08. 21:00
  „Szégyen!!!!!!!!!!(”
 • 4. OJ 2010. november 06. 20:45
  „Tisztelt polgármester úr mennyi az az összeg, amit a szabadsága gyanánt kíván megváltani, illetve felvenni rebesgetnek a városban több millió forintot, meg egy idén épített balatoni 200 m2-es nyaralót csak nem oda kell a lé?”
 • 3. Gabocia 2010. november 06. 20:44
  „Gratula Csabi! Örülök, hogy kiálltál magadért és azokért akiket te képviselsz, jelzem vagyunk szép számban!”
 • 2. 1120 2010. november 06. 11:34
  „Akik olvastak tőlem akár csak egyetlen hozzászólást is, azok tudják, hogy nagyon utálom az MSZP-t!
  Ezzel együtt is méltánytalannak tartottam, hogy az ő egy szem képviselőjük volt az egyetlen, aki semmilyen bizottsági tagságot sem kapott (míg mások többet is).
  Ezt a "bumfordi" eljárást most végre korrigálta a testület...”
 • 1. hajracsorna 2010. november 05. 22:21
  „Pffff....!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz tuját loptak el az új rábapordányi játszótérről

A rábapordányi önkormányzat közel másfél millió forintot költött új játszótér kialakítására a nyáron. Nem sokáig örülhettek azonban a fejlesztésnek. Tovább olvasom