Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Biró Péter mögé állt a Fidesz

A Fidesz kapuvári szervezete nem állít önálló polgármesterjelöltet, hanem a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ) választottját, dr. Biró Pétert támogatja az őszi önkormányzati választásokon.
A Fidesz-MPP és az MKDSZ kapuvári szervezetei írásban is rögzítették, hogy a fiatal demokraták dr. Biró Péter MKDSZ-jelöltet támogatják a polgármesteri székért vívott küzdelemben.

Magyar Attila, a Fidesz-szervezet elnöke elmondta: ismeretes, hogy a párton belül olyan előírás született a kapuvári szervezettel kapcsolatosan, mely előírta, hogy csak az országos választmány elnökségének jóváhagyásával hozható személyi döntés. Kifejtette, a kitűzött választási célok érdekében azt az iránymutatást kapta a helyi szervezet, hogy olyan polgármesterjelölt állításában gondolkodjék, aki eséllyel indul a választásokon. A két kapuvári szervezet közötti megállapodás tartalmazza, hogy a várost a jövőben is polgári és keresztény értékeket felvállaló polgármester vezesse. A képviselőjelöltek személyéről tovább folynak az egyeztetések.

A Kisalföld kérdésére az elnök hozzátette: a megállapodás rögzíti még, hogy az újraválasztott polgármester a bizottságok kialakításánál és a tisztségviselők esetében a javaslattétel előtt a Fidesz-szervezettel egyeztetett személyeket terjeszt a testület elé. A megállapodás tartalmazza, hogy a Fidesz és az MKDSZ megválasztott képviselői közös frakciót alakítanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékhely a határon

Egy napra ismét megnyitották az andaui hidat. Kapuvári, osli és andaui kerékpárosok találkoztak a… Tovább olvasom