Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Bezár a csornai kórház? - Gyopáros Alpár képviselő válaszolt

Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő a legnagyobb ellenfelének a szocialisták által gerjesztett hitetlenséget tartja.


Gyopáros Alpár: - Békés Adventet és Boldog Karácsonyt kívánok a kisalfold.hu olvasóinak.

Pannika47: - A megyei közigazgatási hivatalok megszűnésével jelenleg nincs törvényességi felügyelete az önkormányzatoknak. Az Alkotmánybíróság a határozatában kimondta, hogy a törvényességi felügyeletet 2008.december 31-ig helyre kell állítani, de az országgyűlés a jogalkotási kötelezettségének nem tett eleget. Jogszabálysértések esetén az önkormányzati döntések megváltoztatására jelenleg nyitva álló út nagyon hosszadalmas, hiszen a rendeleteket az Alkotmánybíróságnál (évek alatt intéződik) , az önkormányzati határozatokat az érintettek a birsóságon ( több hónapig tart) támadhatják meg. A 2010-es választások után a FIDESZ tervezi-e a régi rendszer visszaállítását, amikor a közigazgatási hivataltól egy levélben lehetett kérni az adott rendelet, vagy határozat törvényességi vizsgálatát, 30 napos határidővel? Fülöp Anna, Mosonszentmiklós

Gyopáros Alpár: - A kérdésre (remélem) válaszoltam az előzőekben. Ugyanakkor szeretném megköszönni a hozzászólónak, hogy vállalta nevét és lakhelyét. Ritka ez a mai anonim, gyalázkodó "fórumvilágban".

kicsike.szivecske: - Kedves Képviselő Úr, igaz, hogy a közeljövőben elkötelezi magát?
Gyopáros Alpár: - Igen :)

janika: - Tisztelt Képviselő úr! Ha a FIDESZ kormányra kerül alkotnak törvényt az önkormányzatok törvényességi ellenőrzésre? Vajon eddig miért nem alkottak és miért nem ellenőrizték a törvénnyességüket?
Gyopáros Alpár: - A szocialisták saját hatalmi pozícióik érdekében rossz eszközökhöz nyúltak az elmúlt nyolc évben. Ilyen volt a feleslegesen erőltetett régiósítás, ami a közfunkciókat centralizálja, s ezzel egyre távolabbi szintre viszi az emberektől. Ez egy régi kommunista trükk, ami tökéletesen szembe áll az Európai Unió által képviselt szubszidiaritás elvével. Én támogatom az önkormányzatok mielőbbi törvényességi ellenőrzésének visszaállítását, de azt a lehető legközelebb kell vinni az önkormányzatokhoz és gyengíteni kell a túlbürokratizálását.

Deir_Yassin: - Tisztelt Képvieslő Úr! Mi a véleménye arról ,hogy pártja nem indítja Molnár Oszkárt Edelény polgármeserét? Kérem ne térjen ki a kérdés elől és ne mondja, hogy ez nem az Ön dolga.
Gyopáros Alpár: - A hozzászóló úgy látszik jövőbe látó, hiszen a Fidesz jelöltjeiről csak december 14-én születik döntés.

Deir_Yassin: - Az Ön pártja több ciklus óta vezeti Csornát és adja a térség országgyűlési képvieslőjét. A Rábaköz a megye legelmaradottabb része. Mit kíván tenne ezen állapotok javítására, illetve eddig miért nem tettek semmit?
Gyopáros Alpár: - Én ennél azért sokkal többre becsülöm a rábaközi embereket. Híresen dolgos és vendégszerető emberek laknak erre felé. A térség fejlődése nem rajtuk múlik, sokkal inkább az elmúlt nyolc év kormányai, akik az itteni választási eredményekért büntették az itt élőket. Egy országgyűlési képviselő egy térséget nem vezet, hanem képvisel, vezetni azok vezetnek, akit a választópolgárok országos szinten felhatalmaznak erre.

Gyopáros Alpár
Gyopáros Alpár


fiataldemokrata: - Tisztelt Képviselő Úr! Az időközi választás sikeres volt, amire büszkék lehetünk mi, felelős polgárok. A részvételi arány azonban még így is azt mutatta, hogy az emberek jelentős része kellő tájékozottság és érdeklődés hiányában nem tudott, vagy - ezzel is jelezve elégedetlenségét - nem akart élni demokratikus jogaival. Hiányolom a fiatalokat, akik saját jövőjükbe tekintve felelősnek érzik magukat sorsuk alakításáért. A 2010-ben felálló Parlament tud-e majd valamit tenni annak érdekében, hogy visszaadja az embereknek a demokráciába vetett hitét, melyet 20 éve boldog várakozással üdvözöltek?
Gyopáros Alpár: - Az emberek két okból fordultak el a közügyektől. Egyrészt az elmúlt nyolc év tragikus kormányzati teljesítménye miatt, amit mindannyian érzünk a bőrünkön. Másrészt pedig amiatt, mert a szocialisták úgy viselkednek, mint a rossz gazda, aki azt mondja, miután megdöglött a tehene, hogy dögöljön meg a szomszédé is. Elkenik a saját felelősségüket a teljes politikai palettán. Bízom abban, hogy egy sikeres Fidesz vezette kormányzati ciklus végére az emberek újra optimistán fordulnak a közügyek felé.

Bognár Lajos: - Tisztelt Képviselő Úr! Sokat hallani arról, hogy a szocialista kormány sok egyéb mellett a pápai vasutat is tönkre akarja tenni. Miközben állítólag felüljárót akarnak építeni egy földútnak az elkerülő út vonalán, a vasutat el akarják vágni. Pordányból most is vonaton hozták a répát egész ősszel, ha az is a falvakon át megy majd, akkor végképp megnézhetjük majd a közútjaink állapotát. Mire lehet számítani, ha a FIDESZ kerül hatalomra?
Gyopáros Alpár: - Mindent elkövetek azért, hogy sikerüljön megmenteni a pápai vonalat. Már nyújtottam is be írásbeli kérdést ez ügyben a közlekedési miniszterhez. Ha sikerül megakadályoznunk, hogy a szocialisták még a síneket is felszedjék, akkor jó esély van arra, hogy mielőbb újrainduljon a személyszállítás a vonalon.

Tóth Katalin: - Kérdésem Gyopáros Alpár képviselőtől: Vállalná-e a választási ígéreteinek számonkérését egy nyilvános fórumon a ciklus lejártakor?
Gyopáros Alpár: - Természetesen, hiszen egy képviselőnek kutya kötelessége, hogy a nyilvánosságot folyamatosan tájékoztassa. Így nem csak a ciklus végén, hanem számos alkalommal lehet majd velem találkozni nyilvános fórumokon.

boltos: - Azzal, hogy Gyopáros Alpár bekerült a parlamentbe, és valószínüleg a következő négy évben is ott marad, a jelenlegi polgármester ugyanolyan báb lesz a Fidesz kezében, mint most?
Gyopáros Alpár: - Politikai ellenfeleink előszeretettel próbálkoznak azzal, hogy éket verjenek a Fidesz-KDNP képviselői közé. Aki ismeri Turi György polgármestert, az tudja, hogy elég öntudatos karakter ahhoz, hogy senkinek a bábja ne legyen.

tornacipő: - Tavasszal is Ön indul a csornai körzetben?
Gyopáros Alpár: - December 14-én dönt az országos választmány a tavasszal induló jelöltekről.

tornacipő: - Kit tart a legnagyobb ellenfélnek?
Gyopáros Alpár: - Az emberek szocialisták által gerjesztett hitetlenségét. Pedig tudnunk kell, hogy rajtunk múlik, hogy hogyan formáljuk a jövőnket.

tornacipő:  - Milyen munkát tud végezni ez alatt a rövid parlamenti ciklus alatt?
Gyopáros Alpár: - Mint említettem rengeteg megoldandó feladatunk van. Meg kell őriznünk a csornai kórházat, a kistelepülési iskolákat, meg kell menteni a vasútvonalainkat, hiszen a szocialisták mindezt el akarják venni tőlünk. Több település szeretne csatornázni, templomot felújítani, utakat, járdákat építeni, de nem hogy saját erőből nem képesek erre, hanem sokuk még a pályázati önerőt sem tudja biztosítani. Már persze, ha lenne pályázati kiírás, ami ha van is, rendkívül bürokratikus, bonyolult és hosszúra nyújtja a megvalósítást. Csodát tenni ez alatt a fél év alatt természetesen nem lehet, a reménybeli tavaszi kormányváltást követő időszaknak azonban kész tervekkel szeretnénk nekivágni.

tornacipő: - Mire számít a 2010-es választásokon?
Gyopáros Alpár: - A szocialistáktól és a velük szövetséges szélsőjobboldaliaktól sajnos személyeskedő gyűlölködésre. Ezt már az időközi választásokon megtapasztaltam. Természetesen mindent elkövetünk azért, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség abszolút többséget szerezzen a Parlamentben, így ne kényszerüljön az ország számára rendkívül veszélyes koalíciós alkukra.

rick: - Tisztelt Képviselő Úr! Ön Csorna mellett számos kisebb település képviselője is egyben. Kérem nyugtasson meg, hogy sok polgármesterrel ellentétben Ön messzebbre lát egyetlen település határain és térségben gondolkodik mind gazdasági mind társadalmi kérdésekre adandó válaszok esetében.

Gyopáros Alpár: - Örülök ennek a kérdésnek, mert sokan elfelejtik, hogy a választókerület nem csak Csornából áll. További 49 településért vagyunk felelősek. Én amúgy is abban hiszek, hogy csakis összefogással és együttműködéssel léphetünk egyről a kettőre. Régóta szorgalmazom a település vezetők közötti fokozott kommunikációt. Számtalan terület van - pl.: turizmus, oktatás, közösségi közlekedés, stb. kérdése -, amelyben nem nélkülözheti egymást Csorna, Jánossomorja és térségeik.

kicsike.szivecske: - Jogosan érzik-e úgy a csornai lakosok, hogy a város nehezen fejlődik? Ön országgyűlési képviselőként mit tud tenni a további fejlődés érdekében?

Gyopáros Alpár: - Az elmúlt három évben a recessziós környezet és a csökkenő állami támogatások ellenére többet fejlődött a város, mint az azt megelőző 12 évben összesen. Kiderült, hogy nem minden pénz kérdés, sok munkával, odafigyeléssel, az emberekkel való párbeszéddel is előbbre lehet jutni. Természetesen nagyon szeretném, ha a fejlődés nem állna itt meg, számtalan teendőnk van még. Sok terv van a fejünkben, s rengeteg energiánk van, rajtunk nem fog múlni.

kicsike.szivecske: - Tisztelt Képviselő Úr! Sikerülhet-e érdemi lépéseket tenni ez alatt a pár hónap alatt olyan horderejű kérdésekben mint a csornai kórház vagy az elkerülő út ügye?

Gyopáros Alpár: - Először is utána kell járnunk, hogy mi az oka annak, hogy a szocialisták 2002 óta építik a csornai elkerülőt, de még nyolc év után is csak papíron létezik. Amennyiben csak jogszabályi-adminisztrációs vagy szándékos politikai akadálya volt a megépülésnek az a jobbik eset, ezt ugyanis jövőre orvosolni lehet. Félő azonban, hogy a szocialista kormányzat a magyar adófizetők pénzét és az Európai Uniós támogatásokat, amelyekből az elkerülő megépülhetett volna, már rég "eltapsolták". Ne adja Isten, az privát zsebekbe vándorolt.

Deir_Yassin: - Tisztelt Gyopáros Úr! Az abban a vársoban ahol Ön jelenleg is alpolgármester, betiltották az ezer éves keresztény magyarság lefőbb szimbólumát a kettőskeresztet. Ön keresztény? Mi a véleménye erről?

Gyopáros Alpár: - Megértem a szélsőjobboldal frusztrálódását az időközi választás eredményének ismeretében, hiszen kiderült, hogy a magyar emberek békére és biztonságra vágynak, nem pedig gyűlölködésre. A kereszt ügyét is személyeskedő támadásokra használják fel, ez pedig a legkevésbé sem vall keresztényi magatartásra. Természetesen Csornán sem tiltotta be senki egyik történelmi szimbólumunkat sem.

Deir_Yassin: - Tisztelt Gyopáros Úr! Mit fog tenni a Rábaközért, a következő hónapokban a parlamentben?

Gyopáros Alpár: - A Rábaközért nem a következő hónapokban, hanem a következő ciklusokban szeretnék tenni. A választókörzethez amúgy sem csak a Rábaköz tartozik. Az 50 település annyi gonddal küzd, hogy felsorolni sem lenne elég ez az egy óra, nem hogy a megoldásokat megtalálni. Ez a félév arra lehet elég, hogy annyi megoldást előkészítsünk, amennyit csak lehet.

tettes: - Ha bemegyünk az önkormányzat épületébe, akkor lehet-e majd pozitív személyi változásokat látni?
Gyopáros Alpár: - Országgyűlési képviselőként 50 település tartozik hozzám, nem tudom melyik önkormányzatra gondol a kérdező. A hivatalok személyi állományáért amúgy a jegyző felel.

AranyKözépút: - Milyen esélyeket lát a csornai kórház megmentésére?
Gyopáros Alpár: - A csornai kórház megmentése a térség egyik, ha nem a legfontosabb feladata. Félő, hogy a folyamatos megszorítások miatt a kórház már az új kormány megalakulását sem éri meg a jelenlegi struktúrájában. Mindent el kell követnünk, hogy ne így legyen! Egy tavaszi Fidesz kormány megalakulása esetén jó esély van arra, hogy stabil működési pályára állítsuk a kórházat.

AranyKözépút: - Mit mondana a FIDESZ ideológiáról? Kiket képvisel a párt?
Gyopáros Alpár: - A Fidesz mára számomra a klasszikus keresztény-konzervatív értékeket megtestesítő párttá vált, 2002 óta azonban a legnagyobb hazai néppártként illetve mára "piacvezető" politikai erőként mindenkit, minden Magyarországon élőt képvisel, felelősséget érezve a határon túli magyarokért is

Előzetes

A csornai időközi választáson a fideszes Gyopáros Alpár győzőtt. A képviselő december 9-én (szerda) délután 4 és 5 óra között válaszol olvasóink kérdéseire. Kérdezzen!

Tudjon meg mindent Gyopáros Alpárról, pályfutássáról, a Fidesz-ről vagy arról, milyen munkát végez a Parlamentben! Vajon mire számíthatunk tavaszal? Kérdezzen, Gyopáros Alpár válaszol!

Kérdéseit a hozzászólásoknál teheti fel, vagy küldje el e-mailben, az online@kisalfold.hu címre!

Gyopáros Alpár
Gyopáros Alpár

Olvasóink írták

61 hozzászólás
 • 61. mazsi 2009. december 18. 06:40
  „a sok arogáns kőzszolga nem kéne ebbe az országba és még ők kővetelőznek sztrájkolnak melyik melos keres annyit mint ők? ez már kész téboly..Van egy orvos ismerősőm szerinte minimum 1 millát kéne keresnie mikor mondom neki hogy nekem meg min 6-7száz ezret akkor tudná az állam fizetni őt nem tetszett neki ..Minek engedték az országba azt a sok külfőldi céget nem munkát hoztak hanem asaját termékeinek piacot kerestek...üdv mindenkinek és kellemes ünnepeket mazsi...”
 • 60. jánosi 2009. december 17. 21:57
  „Pancser
  Egy másik topikon megvádoltál rasszizmussal, mert azt irtam, hogy a gárda addig él mig rettegni kell
  valakiknek, valamitől !
  Amit 52. alatt írsz tökéletesen igaz ! Aki létrehozta, aki miatt létrejött a jobbik, az nem fogja tovább
  támogatni, ha már nem hoz hasznot neki ! Nos valahogy így érzem én is, tehát közelednek nézeteink.”
 • 59. gjozsi88 2009. december 17. 17:45
  „még annyit!
  Akkora ökörségeket, hogy többszörösét fizetjük be az államnak ,mint az általad felsorolt országok, kommentálhatatlan!
  De ha már a befizetéseknél tartunk, akkor érdemes tisztázni, hogy az állami kifizetéseknél is mi vagyunk legmagasabban kifizetők! Az ingyen diplomák, utazások, különböző támogatások...stb!”
 • 58. gjozsi88 2009. december 17. 17:39
  „akinemfél!
  Az autópályák jelentős részét az unió finanszirozza!
  Ahhoz a rengeteg befizetéshez egy néhány adat!!!!
  Ha figyelembe vesszük, hogy 3 millió emberből csak 1,8 millióan fizetünk járulékot, mert a közalkalmazottaknak még a bére is a közösből jön ki!
  Az általunk befizetett nyugdijjárulék és az egészségügyi hozzájárulás a munkáltató által befizetett összegekkel együtt, mely ezeket a rendszereket lenne hivatott fenntartani, csak a nyugdijakra elég !
  Akkor még nem számoltam , hogy a nyugdijjárulék befizetés összegéből le kell vonni az itt beleszámolt ,de egyébbként a magánnyugdij számlákra utalt nem kis összeget!
  Tehát az a rengeteg befizetés semmire sem elég!
  Azzal a pár tizmilliárddal, amit helyeselni nem lehet ugyan, amit a közalkalmazottak egymás közt elosztanak , (itt nem lehet érteni, hogy miért ragaszkodunk a privatizáció megakadályozásához, mikor az állami alkalmazottak visszaélnek helyzetükkel) olyan nevetséges összeg a költségvetés 10 000 milliárdjához képest, hogy az nem old meg semmit!
  Persze parasztvakításnak jól hangzik!!!!”
 • 57. pancser 2009. december 13. 15:21
  „Mindenki jajong valamiért, közben meg kerüli az adófizetést, ez így nem megy. Ez jellemző mind a két nagy párt híveire. A tudatlanoknak ad vigaszt a Jobbik, mondván, hogy azért nincs semmi mert lopnak, aztán átcsapnak antiszemitizmusba. amikor meg valami átrendezés következik mindenki ordít, meg akar halni, mert borzasztó szerncsétlenség érte, hogy máshol kell dolgoznia mint eddig. Eddig a pártok a szavazatokat ígérgetéssel szerezték, a szocialisták nagyobb sikerrel. MO-on szinte elképzelhetetlennek tűnik egy olyan hatalom amely kemény és határozott gazdasági irányváltást keresztül tud vinni. Az 50 év alatt ez a nép rendesen elk....lt! Ezért aztán annyi jogászt képzünk mint a nyű, tanárokkal Dunát lehet rekeszteni, agronómusok szinte senki nem a szakmájában dolgozik, 18 km-ként kórházakat üzemeltetünk, 13 km-et nem lehet buszozni vonat helyett, szóval magunkra vessünk! Mi mindig vesztes nép akarunk maradni?”
 • 56. Komissar 2009. december 11. 14:47
  „55. hozzászólás akinemfél 2009.12.10. 21:27
  -Milyen idegenul hangzik ez Magyarországon -
  Hát igen, 20 éve arra megy el a pénz, hogy hatalomra jusson, ill. megtartsa hatalmát bármi áron.
  És tavasszal is ez fogja kitölteni a kampányt.
  Ezek 100%-ban egyetértenek, ha saját pénzükről van szó, de te, én és kb. 8 millió magyar sorsa nem érdekli őket, nekünk keményen bemutatnak.
  Ezt nem szabad elfelejteni, mikor a szavazófülkében keresed az x-nek a helyét.”
 • 55. akinemfél 2009. december 10. 21:27
  „53-54. Hát igen. Ameddig például az autopályákat háromszor drágábban építik mint a kornyezo országokban,addig nincs lehetoseg a szociális juttatások novelésére. De ha végre olyan kormány jonne,aki nem csak a saját és a saját párttársai zsebeit tomi,akkor itt mindenre lesz pénz. Hiszen oriási mértéku a befizetésunk az állam kasszájába,a szlovákiainak,lengyelországinak kb. a háromszorosa, a csehországinak négyszerese,a románnak és szerbnek a hatszorosa. Tehát a nyugdíj és a GYES is ennyivel novelheto lenne,ha nem értenék félre a kormányon levok a feladatukat. A kormány nem ad. A kormány elvesz. A kormánynak nem hatalmon lenni kell,hanem szolgálni. --- Milyen idegenul hangzik ez Magyarországon !”
 • 54. Komissar 2009. december 10. 18:02
  „53. hozzászólás Korrekt5 2009.12.10. 17:42
  A mi ferkónk tett egy kísérletet erre, de a dilettánsok népszavazással megbuktatták.
  Most ezek a dilettánsok a jövő évi választások magabiztos befutói.
  Ennyire buta lenne a magyar?
  Óh igen, igen!”
 • 53. Korrekt5 2009. december 10. 17:42
  „Lökeim, ha van az országban egy személy aki állitani meri, hogy ezt az örült magas külömbözö juttatásokat, korai nyugdijakat továbbra is finnanszirozni tudja, az a személy örült.
  A nyugatot messze meghaladó e fajta állandó kiadásai vannak az országnak,.
  A Fidesz sz....t se tud csinálni, majd minden hónapban elmodják a jónépnek, hogy ki tette tönkre az országot és ezzel meg lessz oldva a hires kormányzás.
  Ha valaki hozzá mer nyúlni a fent emlitettekhez akkor, de csak akkor lehet érezhetöen elöre lépni. Egyébként csak görgetik maguk elött a hógolyót és az mindig nagyobb lessz.
  De viszont ide összefogás kellene, amely Magyarországon soha sem lessz, igy irány a lejtön lefelé.”
 • 52. pancser 2009. december 10. 17:39
  „"Eva"! vedd le azt a racsegő lemezt és vágd földhöz és taposs rá. Ne emlegesd együtt a Jobbikot a Fidesszel még kötőjellel sem. Egyik középre törő polgári párt, a másik újfasiszták gyülekezete akik az elmúlt év szoc-lib kormányzás flusztrálódott csoportjainak gyűjtőhelye. Az ok és okozat nekem világos. A Jobbikot az MSZP politikája szülte a világra, bánik vele kesztyűs kézzel, közben hazug módon a Fideszre akarja akasztani. Abban a pillanatban, ha a gazdasági emelkedés reménye erősödni fog úgy elfogy a Jobbik mint a Hold, és néhány hitványra zsugorodik majd, akárcsak az MSZP. Írjátok fel amit mondok: A következő parlamenti ciklusban nagyon sokszor fog együtt szavazni az MSZP-vel a Jobbik. És akkor sokak agyában gyúl majd világosság!”
 • 51. pancser 2009. december 10. 17:29
  „Csodát ne várjunk, mert az elmarad a Fidesznél is. Nem az a kérdés, tehát, hogy lesz-e Csornán kórház vagy nem hanem az, hogy az emberek tisztességes kórházi ellátást kapjanak. Ehhez persze bizalom kellene. a bizalmat az MSZP személy szerint Gyurcsány meg Kóka eljátszották. Ebből következik, bármit tesznek azt szkeptikusan fogadja a tömeg. Pedig el kell ismerni tettek egy-két jó lépést. De hiába, bizalom hiányában megértés nincs.”
 • 50. Esther 2009. december 10. 13:14
  „A valaszokbol azt tünt fel, hogy többször elhangzott az "elmult 8ev tragikus kormanyzasa miatt".szerintem egy kepviselönek nem szabadna ragalmaznia es mindent az elözö kormany hibajaval magyarazni. de azert remelem betartja azokat amiket iger...es a valasztasok utan is ilyen bizakodo lesz!”
 • 49. level 2009. december 10. 08:44
  „<b>hát </b> hát. Megint politika lett belőle. Elég már....”
 • 48. Eva- 2009. december 10. 08:40
  „Semmi baj!

  a 75%-os apátia párt majdcsak felébred a szavazáskor, és aggályát nyilvánítja, hogy a semmi kádári vívmányt /GYES,GYED,INGYENES EÜ:?OKTATÁS STB:/máig visszavonni nem engedő és retorikája szerint akaró fidesz-jobbik

  most mihez konzervatív:

  Még az sincs tisztázva, hogy miféle intézményeket tart majd teljesen állami működtetés alatt
  melyeket vegyes működtetésben ,
  és az sem , hogy azokat mekkora adóból finanszírozza.

  bár ezek lényegtelen kérdések---a mai sorfordítók mellett. :)) vagy inkább :((”
 • 47. taki 2009. december 10. 07:42
  „Hajrá Jobbik!
  Szebb jövőt!”
 • 46. Tapmancs 2009. december 10. 07:37
  „Ez az interjú csak megerősített hogy a Jobbikra szavazzak.”
 • 45. AHA 2009. december 10. 07:07
  „moderálva off”
 • 44. AHA 2009. december 10. 06:58
  „Hát,igen!Az MSZP-re már senki sem veszélyes.Ugyanis be sem kerülnek a Parlamentbe!

  ELVTÁRSAK KONYEC!
  :-))))”
 • 43. 2semleges34 2009. december 10. 06:34
  „Már ő is az Mszp mocskolódásával foglalkozik,arról nem beszél,hogyan kellene az országot kihúzni a bajból.Annyit igérnek előre,ha felét visszaállitanák akkor is csődbe menne az ország.Ezek se különbek a mostaniaknál.Hazugságban már előre tartanak.A Jobbik nem az MSZP-re veszélyes,hanem a soha nem dolgozó csak a politikából élő narancsosokra.”
 • 42. Korrekt5 2009. december 10. 00:13
  „31. AHA 2009.12.09. 19:52
  <moderálva>
  Vedd már észre,hogy a ti időtök lejárt!
  :-))))

  ************************************************************************´
  Na most melyik elvtársra gondóltál, a Gyurcsány vagy az Orbán? :)
  Ugye nem tudjátok, hogy mindegyik tábor épp akkor dobta el a pártkönyvét mikor a másik.
  Azt hiszem azért van egy kis külömbség mégis, hogy az egyik tábor a pártházból a templomba sihetett.

  NA, ETTÖL FORDÚL FEL A GYOMROM, VAN MIRE BÜSZKE LENNI :(
  Csak egy kérdésem van: Kinek járt le az ideje? :(”
61 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi fények és tűzijáték: hagyományok, költségek

Többnyire ragaszkodnak az ünnepi külsőségekhez – és így azok költségeihez is – a… Tovább olvasom