Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Berki volt szeretője félti a kapuvári Cserpes Laurát

Kiborult Berki Krisztián titkos barátnője, és végre a nyilvánosság elé állt. Azt mondja az igazságérzete nem hagyta, hogy csendben maradjon.
A Bors elsőként írta meg, hogy kapcsolata miatt még a TV2-től is kirúgták, ahogy azt is, hogy Berki Krisztián letagadta, hogy viszonyuk lenne, hogy aztán miközben őt hitegette, meglepetésszerűen felvállalja a kapuvári Cserpes Laurával való kapcsolatát.

Urbán Zsuzska a Borsnak azt mondta, az igazságérzete nem hagyta, hogy csendben maradjon, nem akarta, hogy Krisztián hazugságai másokat is tönkretegyenek.

Urbán Zsuzska, Berki titkos barátnője
Urbán Zsuzska, Berki titkos barátnője

– Senkit nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni, de borzasztóan fáj, hogy hazudott nekem, pont annak az embernek, akivel hónapokon keresztül a jövőjét tervezte. Megtagadott és átvert, és még most is hazudozik a saját hírportálján. Laurát sajnálom, ha vele is az történik, ami velem. Nyilván senki nem kényszerített, hogy egy ilyen emberrel essek szerelembe, de tény: lelkileg nagyon megvisel, ezért tényleg nem szeretnék erről többet beszélni – mondta a megcsalt lány.

Berki Krisztián nem kívánt nyilatkozni, ám közösségi oldalán ő is utalást tett az ügyre:

– Sokan támadnak, hogy miért csinálom ezt vagy azt. Szinte kivétel nélkül mindig valamilyen hátsó szándékot sejtenek a háttérben. Pedig szó sincs erről. Azért csinálok bizonyos dolgokat, mert ez az én választásom – írta a rá jellemző hangzatos stílusban.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kastély lenne a rábasebesiek jövője

Tovább olvasom