Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Bérbe adja a húsboltot Kapuvár

Utolsó ülését tartotta idén a kapuvári képviselő-testület. Az évet kölcsönmentesen zárta a plénum, miközben harmincmillió forinttal nőtt a tartalékkeret. Húsz férőhelyes lesz a bentlakásos idősotthon, pályázatból.

Idei utolsó rendes ülését tartotta a kapuvári önkormányzat képviselő-testülete. A plénumról az ülés után adott interjújában Hámori György polgármester kijelentette, folytatódik az a tendencia, miszerint a választások után csak képviselők vannak és nem pártok.
A 2014-es költségvetésről szólva a város vezetője kiemelte, ebben az évben sem kellett folyószámlahitelt felvenni a költségvetésnek, sőt, a büdzsé tartalékkeretét harmincmillió forinttal emelte meg a városháza. – Ezt a forrást a jövő évi pályázati önrészekre szánjuk, melyek egyik legfontosabb célkitűzése a városi, bentlakásos idősotthon létrehozása – mondta a polgármester. Lapunk megtudta, első körben húsz férőhelyes intézmény készül, a tervek készen vannak, jöhetnek a pályázati támogatások. A város jövő évi terveiben a Táncsics utcai vízelvezetés megoldása is szerepel.

A képviselők meghatározták a jövő évi munkatervüket és döntöttek a jelenleg a Kapukom kezelésében lévő, egykori húsgyári mintabolt bérbeadásáról is. A bolttal kapcsolatban elhangzott, a gyár értékesítésére immár a nyolcadik pályázatot is meghirdették, beadási határideje január 20.

A plénum döntött gazdasági társaságok bizottságaiba történő delegálásról, a hulladékgazdálkodási társuláshoz Császár Vajkot, az önkormányzati céghez Budai Imrét delegálták a képviselők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aktuális ajánlatok álláskeresőknek

A kapuvári és csornai kirendeltségek állásajánlatai. Tovább olvasom