Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Bemutatkozott a kistérség Kapuváron

Szombaton – az új kapuvári rendezvényhelyszínen – a városháza előtti parkban rendezték meg az első kistérségi fesztivált, ahol a Kapuvár–beledi kistérség települései mutatkoztak be a nagyközönségnek.

A tizennyolc település elhozta Kapuvárra a rájuk legjellemzőbb tárgyakat, turisztikai termékeket, így a pavilonokban látható volt a höveji csipke, a mihályi biopálinka vagy a höveji szilvalekvár. A színpadon szombat délelőtt a vidéki települések amatőrcsoportjainak műsorát tekinthették meg a nézők, majd délután a kapuvári csoportok léptek fel. A kistérség polgármestereinek és az érdeklődőknek egy szakmai fórumon mutatkozott be a kistérség munkaszervezete, a térségi szociális központ és a Rábaköz Vidékfejlesztési Egyesület. A hagyományteremtő szándékkal megtartott rendezvényt este bál zárta. Fotó: Jerkó Gyula


Bemutatkozott a kistérség Kapuváron - Fotó: Jerkó Gyula

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. Laza 2011. július 13. 15:59
  „Te Árnyék, vagy árnyjáték, te szoktál válaszolni is valamire, vagy csak írod itt a nagy okosságaidat? Amit eddig itt leírtál az minden, de különben semmi!! Szerinted minden jól van és minden korrektül működik. Remélem előbb utóbb rátok néz a rendőrség vagy az ügyészség, aztán majd ott lehet mellé beszélni. Mentek az MSZP-és bajtársaitok mellé a levesbe!!! REMÉLEM!!!”
 • 20. pacalpöri 2011. július 13. 12:57
  „A sok car meg marad................ :-(”
 • 19. árnyék 2011. július 13. 11:56
  „Látom vannak páran, akik nem értik, vagy nem akarják tudomásul venni azokat a dolgokat amelyekről írtam. Részemről a vitát lezártnak tekintem. Azért azt ne feledjétek, hogy a szekér azért halad........ XDP”
 • 18. lakó1 2011. július 13. 10:19
  „Kedves Árnyék! Ezek szerint te is bent voltál a buliban? Milyen kézcsókokról beszélsz? Azt szeretnéd,ha neked is kezet csókolnának az emberek az utcán? Vagy mikről hadoválsz itt? Amúgy meg a búcsú kinn lesz az "iszélen ",igazi búcsú helyszín,hihetetlen nagy szakértelemmel ismételten! :-)”
 • 17. pacalpöri 2011. július 13. 09:08
  „Árnyék.....csak nem vettél valamit magadra? A bucsui program,meg csak olyan lesz,mint volt!
  Semmi új nem várható. De meglepődni ne tessék,sőt bekapni sem.”
 • 16. árnyék 2011. július 13. 08:39
  „Tisztelt Hozzászólók!
  Ha ilyen aggályaitok , és kérdéseitek vannak mint amiket itt megfogalmaztok, adott a lehetőség, hisz minden önkormányzati ülés nyilvános, hogy elmenjetek, és feltegyétek a Titeket foglalkoztató kérdéseket, vagy vannak fogadó órák /országgyűlési képviselő, polgármester, jegyző stb. / ahol szintén örömmel válaszolnak a kérdéseitekre.
  Vagy jobban tetszik itt névtelenül sok esetben valótlanságokat írkálni, amugy meg a városban ha összefuttok az itt általatok fikázott személyekkel , majdhogynem kézcsókkal illetitek Őket. Mielőtt itélnétek, gondoljatok mindig arra, talán Titeket is itél valaki.
  További szép nyarat! Ja..... egyébként közeleg a kapuvári búcsú! Jó lenne ha előtte érdeklődnétek a szervezőket illetően az általam felsorolt személyektől.Higgyétek el megóvnátok magatokat a felesleges írkálásoktól, minket meg a rosszindulatú feltételezéseitektől!”
 • 15. antistar 2011. július 13. 08:18
  „Csak a képen látható vászon plakát(vagy minek nevezzem) belekerült pár százezerbe.....valószínü”
 • 14. markyka 2011. július 12. 23:24
  „Tisztelt Mindenki!
  Véleményem szerint a legnagyobb gond a kapuvári rendezvényekkel, hogy senki nem tud arról, hogy mikor milyen programmal várják a nagyközönséget! Nem értem ha sokmindenre van pénz a szervezés közben akkor miért nem fordíttanak nagyobb figyelmet arra, hogy mindezt tudassák velünk is! Azt gondolják, hogy szájról szájra terjedéssel megtöltenek emberekkel egy rendezvényt???? Én mindig próbálok a helyi rendezvényekre elmenni, de sajnos nem tudom hol keressem a program listát, nincs egy plakát!!! Nincs egy reklám sehol!!!! Szervezők figyelem: Szeretném kérni hogy nagyobb figyelmet fordítsanak a lakosság informálására!!!! Akár a helyi rádióban vagy a rábamixben, rábaközi magazinban vagy valami olyan fórumon ahol mindenki találkozhat vele! Jusson erre is pénz!!!!!”
 • 13. takacs.lajos 2011. július 12. 23:03
  „Üdv. Mindenkinek!
  A Kistérségi Fesztivál megrendezéséhez Kapuvár Önkormányzata 2 568 000 forintot nyert "névre szóló" Leader
  pályázaton. (Ahogy manapság mondják uniós pénz.) Az idén feltűnően sok fesztivált rendeznek ilyen pénzekből.
  Egyetértek a Megyei Kormányzati Hivatal vezetőjének véleményével, aki egy forumon mondta: sajnálja, hogy a
  leader pénzek szinpad épitésekre fogynak el. Egyébként a www.rabakoz.hu honlapon elméletileg megtekinthető,
  hogy kicsodák és milyen pályáztok nyertek a térségben.”
 • 12. Laza 2011. július 12. 21:27
  „Árnyék!!!
  Honnan kellene tudni valakinek is, hogy ki rendezte? Ugyan azok az emberek sürögtek ott mint máskor, legfeljebb más nevére csinálták. Hol volt kiírva a pályázat? Ha más rendezte, mi alapján kapta meg a rendezés jogát? Az eszközöket kitől és mennyiért bérelték? PL:Sátrak, színpad, színpadfedés, hangosítás? Mennyit számoltak el reklámra és marketingre? Szóval mélyen tisztelt Árnyék, Te aki nem beszél mellé és mindig tudod a tutit, írd már le nekünk tudatlan halandóknak, hogy hogyan működik ez itt ebben a csendes kis fürdővárosban.”
 • 11. árnyék 2011. július 12. 20:24
  „Tisztelt rittersport!
  Hidd el sok mindenre rájöttem. Arra próbálom csupán csak felhívni nagyrabecsült figyelmedet, hogy ezen rendezvényt mások szervezték mint az előzőket. És nem a levegőbe beszélek, hanem én TUDOM amit írok.
  Üdvözlettel!!”
 • 10. zeee1980 2011. július 12. 16:21
  „<moderálva>”
 • 9. Laza 2011. július 12. 15:26
  „Lenyúlás!!!!! Mindíg ugyan az a csapat, de előbb utóbb úgy is bebuknak!!! De legalább csinálnának jót, mert ennyi pénzből azt is lehetne, és még akkor is maradna.”
 • 8. rittersport 2011. július 12. 14:05
  „Árnyék,tudja mindenki - nézz ki az árnyékod mögül és rájössz!”
 • 7. pacalpöri 2011. július 12. 08:36
  „csipes...max. igazad van!!! De ha csinálnak is egy nap alatt az egészet le lehetne zavarni. 2 óránként más-más névvel. Kitelepülni meg inkább a "kapanyél" települjön, ugy legalább olcsóbb a fogyasztás :-)”
 • 6. árnyék 2011. július 12. 08:08
  „Tisztelt rittersport!
  Most, hogy ezt a konkrét rendezvényt ki szervezte, tudod?
  Beszéltek, és írkáltok anélkül, hogy ismernétek a konkrét tényeket.”
 • 5. csipes72@t-online.hu 2011. július 12. 07:54
  „Katasztrofa inkább ne legyen semmi !!!”
 • 4. rittersport 2011. július 11. 22:36
  „Alekinyo! A szervezők nem vesznek be senkit a csapatba,nem kiváncsiak senki véleményére,na meg nem is közösködnék velük ,amúgy már próbálkoztam :-) ez a nagy büdös helyzet komám!”
 • 3. antistar 2011. július 11. 17:01
  „Örülök neki, ha minél több programot rendeznek Kapuváron, de: ne menjen a minőség rovására!!!
  1-es nek igaza van abban, hogy mindig ugyanaz a program , néptánc, tánc studiók, kórusok, megmondom őszintén ez már nekem is sok(kk).”
 • 2. alekinyo 2011. július 11. 15:51
  „rittersport: egyszer neked kéne megszervezni egy rendezvényt, kíváncsi lennék,képes lennél-e rá???
  azt már régóta látom, hogy a fikázás nagyon megy neked: jelentkezzél a szervezőknél, hátha szívesen veszik a Te ötleteidet is!”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeretik Csornát és élhetőbbé tennék

Városvédő civil szervezet alakult Csornán. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet minden olyan döntésre,… Tovább olvasom