Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 21°C Még több cikk.

Beléptetőrendszer készül a hivatalba

Beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer kiépítését hagyta jóvá a csornai képviselő-testület a polgármesteri hivatalban.
A város idei költségvetésében 2,5 millió forintot különítettek el erre a célra.
 
Németh Dóra jegyző a testület legutóbbi ülésén megjegyezte: bízik benne, hogy már az első félévben sikerül megvalósítani a beruházást. A rendszer használatához majd egy szabályzatot is készítenek, melyet ugyancsak a képviselő-testületnek kell elfogadnia. Az egyik cél az, hogy tudják, kik tartózkodnak az épületben, akár vendégként érkeznek, akár ügyfélként.

– A másik fontos cél, hogy a huszonegyedik századnak meg- felelően lehessen nyilvántartani a dolgozók munkaidejét. Az érkezéseket, távozásokat, hivatalos távolléteket, szabadságokat, ebédidőket – indokolta Németh Dóra, miért is van szükség a rendszer kiépítésére. – Ez a vezetőknek lehetővé teszi, illetve megteremti a mindenkori ellenőrzés lehetőségét. Fontos, hogy a munkatársak a törvényben előírt munkaidőt teljesítsék.

A polgármesteri hivatal átszervezéséről március elején döntenek majd rendkívüli képviselő-testületi ülésen. A munkaköröket felülvizsgálják a hivatalban, arra törekedve, hogy a feladatok elosztása arányos legyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyűjti és meg is írja a múlt emlékeit

Tovább olvasom