Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Beledben lopták meg a kamionsofőrt

A tolvaj Csornáig jutott zsákmányával, ott a rendőrök lekapcsolták.
A Kapuvári Rendőrkapitányság ügyeletére november 22-én délután maga a sértett tett bejelentést arról, hogy kamionja fülkéjéből készpénzét ellopták - tudta meg portálunk a rendőrségtől.

A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a sértett egy beledi cég telephelyére szállított szénabálákat és amíg az áru lerakodására várakozott, a mögötte álló jármű vezetője szóba elegyedett vele.

Beszélgetésük alatt a kamion vezetőfülkéjében hagyott készpénze eltűnt.

Az összehangolt rendőri akció eredményeként a járőrök Csornán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Csabát.

A 46 éves Zala megyei férfit és 22 éves kollégáját a rendőrök előállították.

A férfi a rendőrségen beismerő vallomást tett. Kihallgatása során elmondta, hogy lucernabálát szállítottak a banai TSZ telephelyére. Míg kollégája az előttük várakozó jármű vezetőjével beszélgetett, addig ő a szerelvény ajtaját észrevétlenül kinyitotta és a kabinban a két ülés között talált tárcából a papírpénzt kivette. Útközben a lopott pénz forint címletét kollégájának megőrzésre adta át, aki mit sem sejtett arról, hogy a bankók lopásból származnak. A rendőrök a forint címleteket lefoglalták, azt a sértett részére hiánytalanul átadták. Az eurós bankjegyek nem kerültek elő.

A Kapuvári Rendőrkapitányság a 46 éves K. Csaba ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlesztések: könnyebb az élet Árpáson

Tovább olvasom