Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Balesetveszélyes a csornai Jézus szíve templom - fotók

Balesetveszélyessé vált a csornai Jézus Szíve templom déli oldalán a vakolat.


A kedd reggeli szentmise után értesítették erről a tűzoltókat, akik a meglazult vakolatot leverték, így szüntetve meg a veszélyt.

 
Galéria! Fotók: Cs.Kovács Attila


A renoválás ráfér már az épületre, hiszen nem csak déli felén hullnak le a faldarabok. A felújítás azonban többszázmillió forintba kerülne, melyet az egyházközség egyedül természetesen nem tud biztosítani. Keresik a pályázati lehetőségeket.

Olvasóink írták

 • 8. Jerry 2012. január 29. 22:21
  „. kukszi Látszik, hogy nem értesz hozzá.Mindegyik dolgozik, ugyanis egy a létrán van, kettő meg alul biztosít.Ugyanis kezelni kell a létrát ,amin ugye kolléga dolgozik, egynek meg figyelni kell, hogy szükséges e a fent lévőnek segítség.Tudos, ezek a munakörölk olyanok, hogy egymást biztosítani kell.Arról ugye tudssz, hogy mikor a csornai tűzoltó autó kiment a templomhoz vakolatot szedni, a kapuvári tűzoltóságon készültségbe helyeztek egy másik autót.Ugyanis ha esetleg menni kell a csornaiaknak , és a csornai nem tud vonulni a vakolatszdéstől, akkor onnan jön a segítség.”
 • 7. kukszi 2012. január 28. 14:40
  „Jó a munka megosztás, egy dolgozik kettő meg lasi.”
 • 6. Goldman 2012. január 28. 08:42
  „Jerry: jól beszélsz:)”
 • 5. @Gabben 2012. január 25. 08:47
  „Isten fizesse meg a felújítást :D”
 • 4. Jerry 2012. január 24. 20:46
  „Talán meg kelen hivni a miniszterelnököt egy misére,amit persze rögzítene a tv.Arra legalább a homlokzati részt biztosan gyorsan rendbe raknák,mint a művelődési ház esetében.Aztán már csak arra kell hivatkozni, hogy milyen csúnya az épület igy, hogy egy oldala rendben van,a többi meg nem,és máris lesz rá pénz. Na meg meg kell igérni, hogya csornai tv mindenről tudósit,és minden alkalommal szerepelhetnek a fideszes képvielők.Elöl járhsatnának jó példával is,pl talicskán hordhatnák a vakoló anyagot,kicsit megismerve közelről a munka világát.Na mert beszélni tudnak róla.....”
 • 3. Had-assa 2012. január 24. 18:35
  „Ugyan Pumuckly! Van ott attól rosszabb is mint amiről az újságok cikkeztek!”
 • 2. Pumuckly 2012. január 24. 18:02
  „Ha a püspökségen nem "bizalmi alapon" működtek volna a gazdasági ügyek, a 450 millióból biztosan kijött volna a teljes renoválás. A környéken van még pár templom, ami nagyon felújításra szorulna...”
 • 1. fityesz 2012. január 24. 14:35
  „Isten fizesse meg nekik.Köszönet érte”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nyugdíjrendszerről, személyre szabottan is

A csornai többcélú kistérségi társulás „A nyugdíjrendszer változásai" című előadásra várja az… Tovább olvasom