Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Baleset a Házhelyi Vágtán Kapuváron: felborult kettesfogat - Galéria

A megvadult lovak több száz méteren húzták maguk mögött a felborult fogatot. Fotós összeállítás.
Vasárnap délután kezdődött a Kapuvári Lóbarátok Köre által szervezett Házhelyi Lovas Vágta. A jó időnek is köszönhetően rengeteg érdeklődő lehetett tanúja annak a szerencsés kimenetelű borulásnak, amikor az egyik versenyző kocsija a kanyarban felborult, és a megvadult lovak körülbelül 300 m-en keresztül az oldalára fordult kocsival felszántották a MEDOSZ pályát - olvasható az infokapuvar.hu beszámolójában

Eredmények és még több fotó a kapuvári rendezvényről itt >>


Fotó: Jerkó Gyula

Olvasóink írták

 • 8. breakdown65 2011. szeptember 27. 21:18
  „Ez is csak azt támasztja alá, hogy ez nem lovas, hanem futball pálya!!! Sport rendezvényt szervezzenek, ahol emberek futnak nem pedig lovak! Ki látott már ilyet, hogy focipalyan lovasok vannak..... Hajrá Magyarok!!!”
 • 7. alekínyó 2011. szeptember 27. 15:51
  „lehet,hogy nem folyt a sör, a bor, a pálinka, ennek ellenére egy-két lovast megszondáztattam volna...
  Egyébként gratulálok a szervezőknek és a versenyzőknek!!!”
 • 6. gonzo 2011. szeptember 27. 15:40
  „levente0304,mindenhol ők sem lehetnek ott.Ha előre szóltok,lehet,hogy kimegy valaki tudósítani.Írhattok ti is beszámolót,szerintem annak közlésétől sem zárkóznának el.Nekem is jelent már meg néhány olvasói levelem.Lényegében mindegyik,amit bekűldtem.Sőt,már cikket is készítettek a témajavaslatomra.Általában pozitívan állnak a dologhoz.”
 • 5. vonalkód 2011. szeptember 27. 15:12
  „Hála az égnek, hogy nem a kapuvári búcsuban történt!”
 • 4. levente0304 2011. szeptember 27. 09:26
  „Elég szomorú, hogy csak a baleset, meg a "mindegy mi van, csak vér follyon" stílus uralkodik némelyekben. Arról a több száz emberről, akik remekül érezték magukat a rendezvényen, senki nem ír. Számomra az is meglepő, hogy ennél jóval kisebb rendezvényen, ahol pár ember lézengett, a Kisalföld tudósítója dicshimnuszt zengett. Gratulálok az indulóknak, helyezéstől függetlenül, a helyezetteknek meg külön. Abba meg csak bízakodom, hogy egyszer majd a lovasrendezvényekre is felfigyel valaki a Kisalföld tudósítói közül, és -habár itt nem folyik a sör, bor meg a pálinka- azért ír néhány elismerő szót a rendezvényről!”
 • 3. orion1 2011. szeptember 27. 08:28
  „A lovak pánik-állatok, de a lovasok ezt soha nem ismernék be, inkább magukat, vagy egymást hibáztatják. Láttam olyan pánikba esett lovat (pánikba esett a semmitől), hogy két lábra állt, majd elkezdett hátrafelé menni, aztán nekiment egy kocsinak, aminek a hátsó szélvédőjét egyből ki is rugta. A lovas meg akkor már a földön simogatta a ló nyakát...”
 • 2. alkana 2011. szeptember 27. 01:44
  „Csak azt nem ertem hogy hogyan tudjak kivitelezni a Hazhelyi vagtat a MEDOSZ palyan?Bar en mar nem lakom az orszagba de helyismeretem van!”
 • 1. Star-Spangled 2011. szeptember 26. 22:19
  „Ebbol is lehet latni,hogy Arpad atyank nem jart Kapuvaron!:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ifjúsági központtá alakítják a kapuvári mozit

A funkció mellett üzemeltetőt is vált, negyven éve működő filmszínház. Tovább olvasom