Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 17°C Még több cikk.

Az utolsó Veréb fesztivál lesz Csornán júliusban

A bizonytalan helyszín, a szponzorok hiánya, a szigorodó jogszabályok kiszolgáltatottá tették a szervezőcsapatot.

Veréb fesztivál – Az utolsó felvonás

„Egyszer minden véget ér". Régi közhely, amely most már a Veréb fesztiválra is igaz. Július 13-án utolsó alkalommal rendezik meg a csornai könnyűzenei fesztivált - tájékoztatta portálunkat Bognár András főszervező.

Az elmúlt nyolc év alatt a fesztivál országos ismertségre tett szert, a hazai zenei élvonal számos zenekara adott koncertet. A rengeteg szép emlék és sikeres szervezés után idén nyáron azonban lezárul a Veréb fesztivál története.

A bizonytalan helyszín, a szponzorok hiánya, a szigorodó jogszabályok kiszolgáltatottá tették a szervezőcsapatot, akiknek időközben megváltoztak életcéljaik.

A Szorgos Hangya Egyesület szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt években hozzájárultak a rendezvénysorozat sikeréhez.Olvasóink írták

 • 15. csornafc 2013. május 18. 14:35
  „Hehe, persze erről is az Orbán a Fidesz meg a Gyopáros tehet igaz Lacika6! Te szerencsétlen!”
 • 14. lacika6 2013. május 17. 11:00
  „szerintem vigyék kapuvárra. :) ahogy nézem ott össze tudnak fogni a politikusok a közös cél, a város érdekében. itt fontosabb mindenkinek, hogy a másikat aláássa, megfúrja. a Gyopáros képviselő Úrral az élen.
  én voltam kíváncsiságból a verébfeszten, tetszett. nem minden zenekar játszotta az én zenei stílusom, de azok is tetszettek, az egész légkör jó volt. pedig én sem vagyok már teenager...”
 • 13. csornafc 2013. május 15. 14:51
  „Moo te meg kérdezd meg jerryt, hogy hányszor volt kint a verébfesztiválon ?? Pont, hogy az ilyen jerry félék harsogták korábban, hogy minek ez a fesztivál, csupa szemét alatta a város és tele van részeges huligánokkal, most meg előadják itt ezt a képmutató szöveget!
  Mi az, hogy " ideje volt bezáratni"? Ki záratta be? talán a város?? ez is csúsztatás kedves jerry! Hogy jön ide Áder?
  Ez nem más mint egy ügyeletes szocibérenc (jerry) szokásos propagandája!!”
 • 12. Moo 2013. május 15. 12:36
  „11.csornafc Próbáld meg Jerry szavaiban felfedezni az iróniát! Akkor rögtön más lesz az értelme a szavainak, és rájössz, hogy (most) nem mond teljesen hülyeségeket.”
 • 11. csornafc 2013. május 15. 09:48
  „jerry, te minden cikkhez hozzáböfögsz valamit? Ott volt neked az mszp majális, az a te színvonaladnak való!!!”
 • 10. Jerry 2013. május 14. 18:43
  „Ideje volt bezárni.Mégis csak felháborító, hogy van valami,amiről Csorna még híres,és az nem az elkerülő út hiánya,Áder szülővárosa,munkanélküliség.sokkal jobb, ha csak ezekről ismerik Csornát.Régen ide jártak szórakozni is a fiatalok a környékről, nem csak dolgoznia gyárakba.Ma már nincsenek gyárak,nincs szórakozó hely, nincs Rábaközi napok,nincs Csornai Búcsú stb. nem lesz már Verébfesztivál sem. Így kell ezt, Csorna is jobban teljesít,nem csak az ország,”
 • 9. e75 2013. május 13. 22:57
  „Nosztalgiaképpen megosztom egy-két tapasztalatomat kiemelve, hogy nem voltam törzsvendég.
  1. Ott voltunk, jó idő volt, be is rúgtunk, jó is volt.
  2. Az évek múlásával a kakastaréjjok száma- és azok hossza is csökkenő tendenciát kezdett mutatni.
  3. A buli végén vasárnap egyszer 4 csöves kinézetű tizenéves nevezett Úrnak a vasútállomáson és próbált tőlem aprót lájmolni, mivel minden pénzüket elitták... A maradék ca. 296 nem kért semmit, csak felszállt. A kaller Kónyban 100-at, Enesén 100-at, Ikrényben meg még 100-at rakott le, hogy aztán azok a következő személyre felszállva végül is ingyen érjenek be Győrbe, s ugyanezen lendülettel 1-2 napon belül bárhová az országban. Megirigyeltem őket! Mikor volt az utoljára, hogy én ennyire ráértem...”
 • 8. Mankapunka 2013. május 13. 19:37
  „Legalább a sok vendégnek nem kell a dugóba beállniuk.”
 • 7. Demalgon 2013. május 13. 19:23
  „Inkább a fesztivál rakja fel Csornát a térképre, semmint Áder. Az előbbiből volt haszon legalább ....”
 • 6. jocó1234 2013. május 13. 17:10
  „Csorna egyetlen olyan eseménye volt ez a fesztivál, mely az ország távoli pontjáról is vonzott látogatókat. Gyakorlatilag felrakta a települést a térképre.”
 • 5. Mankapunka 2013. május 13. 16:17
  „Sok szabály miatt sok minden "kihal", ha így folytatja Európa.

  Nézzük csak meg a mai gyerekeket, mennyire táposak a sok jogszabály miatt, amit kivetítettek kajára, iskolára, bármire.”
 • 4. kultura 2013. május 13. 13:56
  „2.Mit kellett volna a városnak még tennie?
  Engedélyezte,helyett adott,felügyelte...Sajnos sokkal fontosabb dologra sincs pénz.Bízom benne hogy a Szorgos Hangya Egyesület megtalálja mint még eddig a szponzorait .Attól félek inkább a szervezők életcéljai változtak meg.Sajnálom ha vége,nagyon jó volt!!!!!”
 • 3. kap_ 2013. május 13. 13:32
  „Azért abban az egyesületben vannak lányok is... ;)”
 • 2. gulyas 2013. május 13. 13:21
  „Becsülendő, amit a fiatalok teremtettek Csornán gyakorlatilag a semmiből, óriási helyi ellenszéllel is megharcolva. Már három éve is emlegették az utolsó felvonást, ami most jött el. Sajnálatos, hogy ennyire nem áll ki mellettük a város. Persze azt is lehet mondani, hogy tipikus csornai történet a Veréb fesztivál története, de ettől még szomorú a végkifejlet.
  Fel a fejjel fiúk, máshol majd tárt karokkal várnak Benneteket, mert kiváló szervezéssel és programokkal vártátok az érdeklődőket, fiatalt és időset egyaránt évről évre. Csak gratulálni lehet Nektek!!!!! Köszönjük még egyszer, jók vagytok!”
 • 1. acsali 2013. május 13. 12:58
  „Helyette legyenek csuriz napok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztárfellépők a Pünkösdi Fesztiválon

Tizedik alkalommal rendezik meg Beleden a Pünkösdi Fesztivál és Vásárt május 17. és 19. között. Tovább olvasom