Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Az utcabeliek érdekében döntöttek az egyirányúsításról

Csorna - Olvasóink SMS-ben kérdeztek, kérdéseire Gyopáros Alpár alpolgármester válaszolt.
Gratulálok a csornai testületnek a József Attila út egyirányúsításához. Aki eddig el tudta kerülni a belvárost, mostantól ott araszolhat. Hajrá, csak így tovább! Stibi 

– Az első üzenetre reagálva elmondhatom, hogy a József Attila utca egyirányúsítását komoly előkészítő munka előzte meg, a döntést előre véleményeztettük a lakókkal és többek közt a rendőrséggel is. Az intézkedés kifejezetten az utcabeliek érdekében történt ott, ahol a kétirányú forgalom eredendően is balesetveszélyes volt. Nem hiszem, hogy ezzel csökkenne a belváros áteresztőképessége.

Jól értem? Csornán azért tiltják az iskola előtt a megállást, hogy a buszok telephelyként használhassák? Balesetveszély! Takarják a kilátást a rendkívül forgalmas helyen. Nem elég gyerekeinket óvni a 85–86-os mellett? Nyáron milyen iskolásokat visznek? Reggelente 15–20 percig „okádják" a füstöt! Oxigén 


– A második SMS-ről szólva hangsúlyoznám, pontosan a buszok és egyéb járművek megállását tiltottuk meg ott, ahol ez idáig sem szabadott volna megállni. Kivételt tettünk az iskolabuszokkal, melyek a gyermekeket odaszállítva el is mennek az említett szakaszról. Az üzenet írója vélhetően félreértette az intézkedés célját – reagált az üzenetekre Gyopáros Alpár csornai alpolgármester.

Olvasóink írták

 • 6. Csala 2008. július 21. 14:34
  „arrol meg nem is beszélve, hogy ha egyirányu lesz, akkor fog vki lassitani/félni a szembejövö autótól? SENKI..mindenki végighajtat 90-110el , mer ugyse jön szembe senki..mert sajnos sok autos igy gondolkozik..ha meg azér van az egész, mert nincs pénz szélesiteni/ujitani, akk meg kérdem én, hogy Kiscsornán mér volt pénz annyi utcát felujitani? mikor igazság szerint erre nagyobb szükség lenne...”
 • 5. Csala 2008. július 21. 13:13
  „Azér ez már elég durva kijelentés, hogy minket megkérdeztek. Tudtommal az egész utcába egy embert nem kérdeztek meg,beleértve mindenkit. Most nem azér, de 2 házra lakom a buszvégtől, nehogymár el kelljen mennünk a vasútig, meg vissza a kossuthba, h kimehessünk a városba autoval?!?!...kész vicc, és még hazudnak is.
  És csak szolok: NEM ÉRDEKÜNK AZ EGYIRÁNYÚSÁG!..és talán baleset veszélyes se lenne, ha normálisan fel lenne újitva az utca.”
 • 4. dracke 2008. július 03. 12:48
  „Hát a rokonaimat senki nem kérdezte meg a József A. utcában, de még a szomszédokat és a környezetüket sem.
  megint valami okos ember kitalációja volt ez az egész, és jó a csókja az önkormányzatnál vagy valakit zavart valami.(pl kombájn)
  Pedig azért akkora forgalom nem volt ott

  (halkan megjegyzem infóból tudom hogy amikor le30azták az utcát az első ember aki belement a TPX be az a fő kérvényező volt volt... :S )

  Habár most még úgysincs elég nagy dugó, meg még nem tud bedugulni a város szintidő alatt most próbálnak segíteni az eredményen hogy sikerüljön 5 perc alatt dugót csinálni.”
 • 3. Putyilov 2008. július 03. 12:34
  „Nemtom,mit izélsz,egész nap ott döglenek.”
 • 2. OXIGÉN 2008. július 03. 08:06
  „Gyopáros úr!

  A buszok ma éjszaka is ott parkoltak.Egész éjszaka!”
 • 1. közlekedő 2008. július 03. 07:16
  „Gratulálok a csornai Őnkormányzatnak.Nem tudom melyik lesz a következő utca? A Dózsa vagy aBartók B. utcát nem akarják egyirányusítani? Már lassan Csorna lesz az egyirányu város,igaz már most is az EGY irányba megyünk csak sajnos a rossz irányba.
  De hát úgy érzem itt mindegy milyen vezetés van a jó irányt sose találja meg ez a város, vagy városvezetés.
  Csak így tovább.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset Szárföldön - a sofőr és az egyik utas is meghalt

Rábaköz, Szárföld - Halálesettel és súlyos sérülésekkel végződő karambol történt szerda déli… Tovább olvasom