Kisalföld logö

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Az SZDSZ békességet szeretne

Lehet-e béke városunkban?" címmel rendezett fórumot a Szabad Demokraták Szövetségének csornai csoportja. Személyes találkozóra, kötetlen beszélgetésre hívta a csornai választópolgárokat az SZDSZ. Dr. Karczag Margit.
A  párt képviselőjelöltje szerint a Csornára jellemző rossz hangulat egyik oka a közösség és az összefogás hiánya, melynek biztos jele, hogy több részre szakadt a város. Abdai Imre, a párt helyi elnöke mutatta be a választáson egyéni körzetben induló jelölteket, majd a település legégetőbb problémájaként említette a munkahelyek hiányát, ami ellen az SZDSZ hatékonyan kíván tenni. Ugyanígy javítanának a fiatalok lakáshelyzetén és szórakozási lehetőségein. Céljuk, hogy a Hunyadi-gimnázium tornatermét szabadidőközponttá alakítsák át. Terveik között szerepel egy idősek gondozóházának felépítése is.
A továbbiakban kötetlen beszélgetés alakult ki a jelöltek, illetve a hallgatóság között, mely akkor vált igazán érdekessé, amikor a rendezvényen megjelent a helyi jobb oldal néhány képviselőjelöltje, valamint két független polgármesterjelölt is. Szóba került az SZDSZ fiatalítási politikája, a csornai termál fejlesztésével kapcsolatos elképzelések és nagy hangsúlyt kapott a téma, amikor arról beszélgettek, hogyan lehet a várost irányító testületből száműzni a politikát és csakis Csorna érdekeit szem előtt tartva hozni meg a döntéseket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári polgármesterjelöltek egy asztalon

Meglátni a jelenben a jövő csíráit Kapuvár négy polgármesterjelöltje – dr. Biró PéterTovább olvasom