Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Az MDF is Hámori mellett

Kapuvár - A Magyar Demokrata Fórum kapuvári szervezete legutóbbi taggyűlésén döntött a polgármesterjelölt személyéről.

A 2010-es önkormányzati választásokon az MDF kapuvári szervezete Hámori György jelenlegi városvezető jelölését támogatja a polgármesteri tisztségre. A döntést megelőzően értékelték Hámori György munkáját és azt összességében jónak, folytatását pedig szükségesnek tartják. A döntést Hámori György köszönettel elfogadta. A megbeszélés során az MDF kapuvári tagjai megállapították, hogy a kapuvári szervezet és a polgármester között teljes az értékazonosság és várospolitikai céljaik is megegyeznek.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. radayrosseb 2010. július 11. 20:36
  „rick, Kotász!
  Lehet mindenféle logikus vagy misztikus magyarázatot találni a két nickre, de akkor sem értem, hogy egy másnak szóló megjegyzésre miért egyesszám első személyben válaszolt az illető.
  ritter!
  Pont erről beszéltem! Soha semmi konkrét kritikát vagy példát nem írsz, csak fikázol mindenkit. Mégegyszer: nem a kritikával van a baj, hanem azzal, ha konkrétumok nélkül, szimplán a kötözködés kedvéért ócsárolsz másokat, ráadásul elég ótvar stílusban. Gáz :(”
 • 20. árnyék 2010. július 11. 17:18
  „Jól eltértetek az eredeti témától! XDD”
 • 19. rick_ 2010. július 11. 12:48
  „Talán ha ugyanazt a számítógépet használja gyors egymásutánban két ember, és az első egyik elfelejt kijelentkezni a második meg bejelentkezni... Mondjuk egy netkávézóban, vagy iskolai számtech teremben, esetleg irodában. Egyébként nem történhet ilyen.”
 • 18. Dr.Kotász 2010. július 11. 10:27
  „MR. Radairosseb
  Jogos a felvetés, de hibás az elképzelés. Valóban ment egy ilyen komment, de az okát nem tudom megmagyarázni. Nincs személyazonosság kettőnk között!!! A rittersport azért védekezik ennyire, mert szerintem nem is vette észre. Nem kell elméleteket gyártani nincs azonosság. A kisalföldet kéne megkérdezni, hogy hogyan történhet ilyen?”
 • 17. rittersport 2010. július 11. 09:01
  „Szerintem te beteg vagy Roossebb!
  Olyan rossz hozzászólásaid vannak,hogy itt röhögök kora reggel óta! Még édesanyámnak is felolvastam,pedig ő nem olvassa ezt az oldalt.Azóta kacagunk rajtad,miket irtál össze-vissza.Totál káosz van a fejedben.Teljesen összekeversz engem valakivel.Még mindig nem értem a kotász dolgot,de nem is érdekel.Örülnék,ha ismerhetném.
  1500 km meg stb...mi?jézusom,Elenium Öcsém,mert begolyózol!
  Befejeztem,mert reménytelen eset vagy.
  Amúgy az összes rám képzelt dologgal pont mellétrafáltál! :-)
  Ja én is küldtem 150 euro-t az árvizeseknek,de elég kevés,ezért még küldök 150-et!
  Szép hétvégét!-nyugi! :-)”
 • 16. radayrosseb 2010. július 11. 00:54
  „rittersport (=Dr. Kotász)!
  A kapcsolatról:
  ,,14. Hyde44 2010.07.03. 13:51
  Dr. Kotász!
  Még hogy nem vagy városlakó?! Még hogy nem akarsz odakerülni?! Hát dehogy nem, csak nem sikerült. Hát azt gondolod, Kapuváron mindenki hülye?! Senki nem tudja, ki is van a kotász doktor mögött??????
  15. rittersport 2010.07.03. 16:20
  Hyde 44
  Max csak szeretnéd tudni, de nagyon messze jársz. Soha nem indultam választáson nem vagyok és nem is leszek seggnyaló pártkatona, bólogatójancsi. A pozitív változásokat pedig örömmel üdvözlöm. Annak meg hogy elindult egy elvándorlási hullám a városból, annak csak az idióták örülnek. Kösz jól vagyok, 1500 km, jó idő, szép lányok és nincsenek nagyfejű korrupt politikusok. Küldtem 100 eurót az árvízkárosultaknak, ti mennyit szedtetek össze a tiszteletdíjatokból?"
  Ritterspotr néven válaszoltál egy Kotászthoz írt megjegyzésre. Elfelejtettél kijelentkezni az egyik nickből és bejelentkezni a másikba...:) (béna!)
  Dehogynem indultál! Nem kell másokat hülyének nézni! A második hely sem olyan rossz :) Ha nem tudod feldolgozni a kudarcot, kérj segítséget szakembertől (lehet, hogy van ilyen a családban is :D). Ha nem nyersz, nem a választás béna, hanem te. A választások forgatókönyvét a választók írják, nem pedig előre a zsidók/szabadkőművesek/templomos lovagok/opus dei/stb... (a kívánt rész aláhúzandó).
  Épp azt írtam, hogy te csak a saját magad (és családod) gazdagodásáért dolgozol, és közben olyanokat fikázol, akik a városért (a közösségért!) dolgoznak. Nem kéne. Főleg neked nem. Nézz magadba, és vedd számba mennyi hasznot és (főleg) mennyi kárt okoztál te már a városnak.
  Nem vagyok sem dühös, sem ideges, csak soha nem értettem az olyan embereket, akik olyanokat köpködnek, akiknek a bokájáig sem érnek. A Hámori sem hibátlan, és biztosan kell még tanulnia. De talán nem tőled - legalábbis nagyon remélem, mindannyiunk érdekében.”
 • 15. rittersport 2010. július 10. 22:05
  „Rosseb! A rittersport és kotász kapcsolatot nem értem.......de eddig sem indultam és ezután sem fogok ilyen béna választásokon,mert a forgatókönyv már meg van írva előre !
  Dolgozni dolgozom eleget,lehet többet is ,mint te,és saját magamért és családomért! Milyen közösségről beszélsz?
  Szerintem te saját magad dühét írtad le,mert már felidegesitetted magad.Nyugodj meg,mert mindenki hibázhat,így te is! Én is,persze...de a helyesírás az alapvető!”
 • 14. radayrosseb 2010. július 10. 16:01
  „rittersrort (=Dr.Kotász)!
  Az a jó, hogy te meg már mindent tudsz, soha nem hibázol, pedig te dolgozol a legtöbbet a városban, persze csakis ingyen, önzetlenül, mindent a közösségért és még véletlenül se a saját zsebedet tömve. Szerintem idén ne képviselőjelöltként, hanem polgármesterjelöltként indulj a választásokon, most majd biztos többen szavaznak rád, mint 4 éve :))”
 • 13. rittersport 2010. július 09. 22:39
  „Gyuri! van még mit tanulnod.....”
 • 12. hgeza 2010. július 08. 15:39
  „Én is őt támogatom!!! Csak így tovább Gyuri!!!!!”
 • 11. tber 2010. július 07. 22:45
  „9.Kedves rittersport
  Szerintem te csak formailag lőttél vissza. A tartalom szerintem rendben. Egyébként jó éjszakát, és meccs is érdekes volt.”
 • 10. tber 2010. július 07. 22:40
  „Te meg számolni. Ez is gáz. De ez meddő vita, mert az eszed nem sok és kész. Nincs is értelme veled "beszélgetni", mert ez már túl mély....”
 • 9. rittersport 2010. július 07. 22:03
  „Épppppeszű Tber!
  Szerintem ne Dr.Kotásznak magyarázz,hanem tanulj meg helyesen írni,mert 17 hiba van a hozzászólásodban! :-) ez ám a tényleg gáz!!!”
 • 8. tber 2010. július 07. 21:32
  „7. Nem szoktam ilyen sértően fogalmazni, hanem leírom emberi nyelven mi nem tetszik. Azért mert nem tudják elsőre mi a nevem azért nincs felhatalmazásom arra hogy ennyire becsméreljek. A véleménynyilvánítás, nem egyenlő a szitkozódással. Ennyi lett volna a kifogásom feléd. Az utolsó mondatomat olvasd el, és értelmezd újra és akkor meg van válasz a "szar" kijelentésedre. Nem mit, hanem hogyan!!! Egyébként soha sem voltam és körülnézve mondhatom nem is leszek sehol sem tag. Szerintem a jóérzésű és éppeszű emberek is így vélekednek.”
 • 7. Dr.Kotász 2010. július 07. 15:12
  „Neked tber a neved <moderálva>? Milyen turpisságról irkálsz, és mit feszegeted te állandóan ezt a név dolgot? Mi fáj, valamelyik bukott párt tagja vagy? Szar lehet!”
 • 6. tódi 2010. július 07. 14:25
  „MDF ???

  Ennyi erővel a tollaslabda klub is támogathatja , meg a gombfociliga is .

  Az talán létező dolog :)”
 • 5. tber 2010. július 07. 14:04
  „Á! Hogy van doktor úr a messzi távolból? Ismét körünkben köszönthetjük? Mi vette rá arra hogy lealacsonyodjon hozzánk. Ismét lettette névjegyét. Egyébként akkor is ilyen bátor lenne ha a nevét ténylegesen vállalni kellen, vagy akkor kiderülne a "turpisság". A véleményét szerintem emberi módon is elmondhatná, vagy az már nem megy? Egyébként nem a tartalomra vonatkozólag mindtam, hanem formailag.”
 • 4. Dr.Kotász 2010. július 07. 12:14
  „MDF, SZDSZ, hazaáruló köpönyegforgató bérenc banda!! Ezeknek még a támogatása se kellene!!! Majnem sikerült teljes csődbe vinni az oszágot.”
 • 3. rick_ 2010. július 07. 12:09
  „Jó ez Hámorinak? :D”
 • 2. árnyék 2010. július 07. 11:40
  „Mind a két MDF tag egyemberként áll ki a polgármester Úr melett! Köszönjük ! Mi eddig is melette álltunk, és ezután is melette állunk, anélkül, hogy megélhetési politikusok lettünk volna!!Mert az igazat megvallva bizony -bizony..... ! Vagy elhervadt a szegfű illatú Ibolya és most helyezkedni kell??”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Széchenyisek diákkapcsolatai

Kapuvár - A Térségi Általános Iskola (KTI) Széchenyi-tagiskolája – a városhoz hasonlóan… Tovább olvasom