Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Az eltűnt rendőr és az autója sincs meg

Már a Rábacsanak környéki vizekben is keresik az eltűnt nyugdíjas rendőrt. Simon Ferencnek eddig az autója sem került elő. Szerdán a soproni speciális mentők kutatták át érte a Rábát és a kavicsbányákat.
A Rábacsanak környéki tavakban, illetve a Rábában keresték tovább az eltűnt nyugdíjas rendőrt. A soproni speciális mentőcsoport tagjai motorcsónakkal, speciális kutatóeszközzel vizsgálták át a vizeket. Ez a kutatás, csakúgy, mint a vasárnapi gyalogos, eredménytelen lett.

Simon Ferencet szeptember 18-án látták utoljára családtagjai. Akkor elhagyta otthonát és azóta sem adott életjelt magáról. Hozzátartozói már a legrosszabbra is gondolnak. Ami számukra bizakodásra adhat okot, hogy nem került elő autója, egy fekete Opel Astra kombi sem (rendszáma: GYD 188). Reménykedhetnek tehát, hogy a családfő él, és rövidesen jelentkezik.

Radarral vizsgálták  át a vizet a soproni speciális mentők, de nem bukkantak Simon Ferenc nyomára.
Radarral vizsgálták át a vizet a soproni speciális mentők, de nem bukkantak Simon Ferenc nyomára.


Felkutatására vasárnap mintegy száztíz önkéntes – tűzoltók, rendőrök, polgárőrök, civilek – indult el. Átfésülték Rábacsanak és a szomszédos települések környékét, hiába. (Kisalföld, 2011. szeptember 26.)
A csornai rendőrök a soproni speciális mentők segítségét kérték tegnap. A Rába szóba jöhető szakaszát vizsgálták át, illetve Rábacsanakon, Szanyban, Szilsárkányban a kavicsbányatavakat. Sztojka András, a mentés vezetője a Kisalföldnek elmondta: átvizsgálták a víz alatti területeket olyan radarral, mely negyven méter mélyen és negyven méter szélességben „lát". Érzékel mindent, ami a fenéken van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tuti programajánló - Figyeld hétvégén a madarakat!

Madarak jönnek, madarak mennek - s mindezt megcsodálhatjuk a hétvégén a madárfigyelő napokon. Tovább olvasom