Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

Autófeltörés és egyéb betörések

Csorna - Csornán, Bezin és Kónyban garázdálkodtak bűnözők a napokban a Rábaközben. Az ügyekről Völcsey András főhadnagy, a Csornai Rendőrkapitányság megbízott bűnügyi osztályvezetője adott tájékoztatást a Kisalfödnek.
Eszerint Csornán, az egyik szórakozóhely előtt törtek fel egy osztrák rendszámú autót ismeretlen tettesek. Módszerük egyszerű volt: a bal első ablakot betörték és a járműből kiemelték a bent lévő autóstáskát. A tulajdonos kára 2500 euró és 16 ezer forint lett.

Bezin egy gázcseretelepre hatoltak be ismeretlenek. Miután a kapuról a lakatot lefeszítették, huszonöt darab tele és üres gázpalackot vittek magukkal a zárt tárolóból. A kár 300 ezer forint.

Kónyban az egyik italboltot látogatták meg zárás után a betörők. A hátsó ajtót törték be, szeszes italokat, cigarettákat és némi készpénzt zsákmányoltak, összesen 31 ezer forint értékben.

A csornai rendőrök mindhárom esetben megkezdték a vizsgálatot. Kérik, ha valaki a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelezze a Csornai Rendőrkapitányságon.

Olvasóink írták

 • 3. gyakor 2008. január 23. 10:24
  „A Kisalföld egyik hasonló cikkében csak autófeltörésekről volt szó, mint bűn események. Az üvegbetörések, igen nagy százalékban azért történnek, mert Mi emberek felkináljuk a tolvajoknak értékeinket. A tolvajok ezen ténykedésüket -mint a cikkben olvasható- nappal végzik. Nem biztos, hogy mindíg a rendőrhiány a bűnös.”
 • 2. valaki 2008. január 23. 03:40
  „ha csak a gázpalackokat nézzük.....
  Vajon kik lehettek ??????????”
 • 1. Cseter János 2008. január 22. 17:25
  „Győrben érték sem kell ahhoz hogy betörjék az autó ajto-ablakát! Sőt egy kedves civil ruhás rendőr felesége és lánya nézte végig az eseményt és a szolgálaton lévő féje örizte addig mig a helyszinerértrek a kollégái közel fél óra kellet hozzá. Addig a rongáló bement a közeli boltba vásárolni, ahol működő kamerák is voltak, persze a képrögzitő minek is működne? No, de a cikkben lévő gázpalacokat el lopni, hát ahhoz szinte teherautó kell! Hol vannak a pologárőrök, a szolgálatos immár határőrökkel bővitett rendőreink?
  Trafipaxos mérőkre lehet maszekokat alkalmazni. Talán lehetne az ilyen bünügyekre is maszekokat alkalmazni, ha a rendőrségünk nem képes megbírkózni a feladataikkal.Vagy ehhez speciális kiképzés kell?
  Olyan mint Győrben a késelő tusz dramatizálás, vagy mint Téten a lövöldözés felszámolás volt legutóbb?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Letelepedési segély a fiatalításért

Himod - Óvodájukat és az alsó tagozatot mindenáron megőrzik a himodiak. A polgármester szerint… Tovább olvasom