Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Autóbuszjáratot kérnek hajnalban

A Kisalföld Volánt arra kérik a rábaszentmiklósi autóbusszal utazók: a hajnali, Csornára induló járat érintse falujukat.

Erre lenne ugyanis szükség ahhoz, hogy hat órára a városba érjenek a dolgozók. A szolgáltató vizsgálja a részleteket és megpróbálja a legjobb megoldást megtalálni.

A rábaszentmiklósi Szabó Istvánné szerkesztőségünkbe eljuttatott levelében leírja: a hajnali 5 óra 1 perces járat jelenleg a szomszédos Kisbabotról indul. A szentmiklósiak azt szeretnék, ha falujuk lenne a kiindulási pont. Olvasónk szerint a Volán azzal utasította el őket eddig, hogy a járat így is veszteséges. További három kilométer naponta már nem fér bele a keretbe. „Autó nincs mindenhol, hogy azzal járjanak munkába. Vagy ha van is, nem biztos, hogy a munkáltató megtéríti a költségeket" – fogalmaz Szabó Istvánné. Hozzáteszi: legalább a munkakezdés miatt „engedhetne" a Volán. Arról is szól tájékoztatója, hogy télen még kellemetlenebb a helyzet, mivel előfordul, hogy a havas úton személyautóval nem is lehet közlekedni.

A rábaszentmiklósiak panaszára a Kisalföld Volán csornai kirendeltségén kerestük a választ. Gál József üzemvezető úgy reagált, hogy ismerik a problémát. – Foglalkozunk a kéréssel és megpróbáljuk kezelni a helyzetet. Arra törekszünk, hogy utasaink elégedettek legyenek a szolgáltatással és ezért megkeressük a mindenki számára elfogadható megoldást – mondta Gál József.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kis tételenként, de fogy a tüzelő a kereskedésekből

A tűzifapiacon az a jellemző, hogy a megrendelők kisebb mennyiségben szerzik be a tüzelőt. Vannak,… Tovább olvasom