Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

Augusztus 20-a Csornán

A csornai ünnepséget a városi művelődési központban rendezték meg augusztus 20-án. Varga Balázs plébános mondott ünnepi beszédet, majd ő és Tubán József evangélikus lelkész áldották meg az új kenyeret.
Helyi kitüntetéseket is átadták az ünnep alkalmából.

Lengyel Ágnes a Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény táncpedagógusa több mint két évtizedes kiváló táncpedagógusi munkája elismeréseként Csorna Szolgálatáért Díjat kapott. Ugyanezt az elismerést érdemelte ki Családi János a helyi Sportegyesület elnöke a helyi sportéletében végzett munkájával. Szintén Csorna Szolgálatáért Díjat vehetett át a Reménysugár Halmozottan Sérültekkel Foglalkozó Egyesület közössége lelkiismeretes, önzetlen munkájáért. Csorna Városért Emlékéremmel díjazták Kiss József alezredest, nyugalmazott rendőrkapitányt a város közbiztonságáért végzett lelkiismeretes, önzetlen felelősségteljes tevékenységéért. Fejes Sándorné, az egyesület elnöke vette át a kitüntetést.

Fotók: Cs. Kovács Attila
Posztumusz Csorna Városért Emlékéremmel emlékeztek meg néhai vitéz dr. Nagy Károlyról, a Margit Kórház egykori igazgatójáról a kórház megújítása érdekében tett kiemelkedő szakmai munkájáért, a lakosságért végzett lelkiismeretes gyógyító tevékenységéért. Lánya, dr. Ekler Dezsőné vette át a díjat. Az ünnepi műsorban közreműködött Kátai Zoltán énekmondó.

Olvasóink írták

 • 3. merzsebet 2011. augusztus 25. 22:23
  „Az ünnepi műsorban közreműködött még Csibi Dorina aki verset mondott.A többi rendben...”
 • 2. Luika 2011. augusztus 25. 14:42
  „Lengyel Ágnes valóban él-hal a táncért, példakép lehet mindenki előtt!
  Családi Jánossal kapcsolatban nem teljesen értek egyet HORIME-vel. Mert nem igaz, hogy csak a foci kap támogatást!
  Úgy pontos, hogy csak a "nagy" csapat! A többi ugyanúgy le van ......, mint a többi sportág! Mint tudjuk Csornán is sok minden politikai döntés. Ez is remek példa erre. CSSE egy Családi vállalkozás, mondják a körülötte állók, de ez sem teljesen igaz. Osztanak, hogy visszaosszanak, ugye drága képviselő urak?!
  Akik a halmozottan sérült gyerekekkel foglalkoznak, minden elismerést és segítséget megérdemelnek! Halmozottan Sérültekkel Foglalkozó Egyesület közössége lehet hogy többet érdemelne? Talán néha oda is lehetne juttatni ahol valóban érdemi munka folyik, főleg egy közösségben? Nem csak érdekből leosztani a költségvetést?
  Az új atyának pedig László atya útját bátorkodnék javasolni, ki még az ovisok közé is leült! Sok szerencsét, kitartást és erős hitet kívánok csornai munkájához!”
 • 1. HORIME 2011. augusztus 24. 21:43
  „"Családi János a helyi Sportegyesület elnöke a helyi sportéletében végzett munkájával" elérte azt, hogy a focin kívül minden más sportág leépül Csornán. Köszönet a munkájáért!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Augusztus 20. - Honpolgári esküt tettek Kapuváron - Galéria

Kapuvár Szent István napi ünnepségei szombat délelőtt a Szent István és Gizella szobornál kezdődtek. Tovább olvasom