Kisalföld logö

2018. 09. 24. hétfő - Gellért, Mercédesz 10°C | 18°C Még több cikk.

Áthajtott egy 77 éves néni lábfején egy autós Kapuváron - fotó

A néni a bicikliről szállt le, hogy elkerülje az ütközést, mégis megsérült.
 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 15 anyagi kárral és 2 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt - olvasható a rendőrség honlapján.

Az egyik sérüléssel járó baleset hétfő 14 óra körül történt az 1-es számú főúton. A helyszíni szemle adatai alapján egy 53 éves férfi közlekedett motorkerékpárral Győr felől Gönyű irányába. Haladása során - eddig tisztázatlan körülmények között - nekiütközött a vele azonos sávban előtte közlekedő személygépkocsinak. Az ütközés következtében a motorkerékpár vezetője megsérült.
A balese tkörülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Kapuváron is, a Fő téren. Személygépkocsival közlekedett egy 56 éves helyi férfi a Fő tér felől a Győri út irányába, a közeli bolt parkolójában. Közeledését észlelte egy 77 éves kerékpáros nő aki a járművel való ütközés elkerülése érdekében fékezett és a kétkerekűről leszállt, azonban a személygépkocsi - eddig tisztázatlan okból - áthajtott a biciklis bal lábfején. A baleset következtében a 77 éves helybéli nő súlyos sérülést szenvedett.
A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harminckét unoka, hatvan dédunoka a csornai Simon családban

Családtalálkozót tartott a csornai Simon család a hétvégén. Nem tudott ott lenni mindenki, de… Tovább olvasom