Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -3°C | 6°C Még több cikk.

Átalakult a rábaközi SZDSZ

Szervezetileg átalakult a 6. számú választókörzetben a Szabad Demokraták Szövetsége. Az eddigi lakóhely szerinti szervezeti formát felváltotta egy, a szervezők szerint hatékonyabb felépítés.
Az SZDSZ új Kapuvár térségi vezetője, a fertődi Horváth Zoltán elmondta: a korábbi szervezeti formában nem elég hatékonyan működtek. A párt lakóhelyi szervezetei ugyanis elszigetelődtek egymástól.

Az SZDSZ korábbi elnöke, a kapuvári Varga Gyula vállalkozásának ügyei miatt már nem tudja vállalni korábbi pártbeli feladatait. P, hasonlóan a többi volt lakóhelyi vetetőhöz, lakókörzetében ügyvivőként működik tovább.

Horváth Zoltán a kapuvári húsgyár válságáról elmondta: az eset túlnő a város határain és túlnő a politikai pártokon is. Csoportjuk mélységesen elítéli a gyár jelenlegi tulajdonosainak magatartását és értetlenül állnak a gazdasági eredmények hallatán. Horváth Zoltán szerint felmerül egyesek személyes felelőssége is az ügyben, de jelenleg a legsürgetőbb feladatnak a tulajdonosi szerkezet átalakítását tartja. Ehhez lehetőségeikhez mérten felajánlják segítségüket, s már felvették a kapcsolatot Csillag István gazdasági miniszter titkárával és tájékoztatták a helyi szervezet álláspontjáról az ügyben, a keddi demonstrációhoz pedig mozgósították a fertődi gazdákat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hitelfelvételre kényszerül a kapuvári önkormányzat

Hődíjat emeltek és válságstábot hoztak létre a kapuvári önkormányzati képviselők a testület… Tovább olvasom