Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Átadták az új csarnokot

A jövő év elején a csarnok mellé felépített irodaházba telepítik a cég – egyelőre Sopronban működő – magyarországi központját.
Veszkényben átadták az AGI Hungária új üzemcsarnokát. A több mint hárommillió eurós beruházás következő lépcsőjeként – vélhetően jövő év elején – a Rábaközbe telepítik a cég országos központját. A világszerte közel hatezer dolgozót foglalkoztató Novomatic csütörtök délután avatta fel legújabb üzemcsarnokát Veszkényben. A cég magyar leányvállalata, az AGI Hungária Kft. több mint kétezer négyzetméteres csarnokot telepített a Rábaközbe, ahol már jelenleg is százhúsz dolgozót foglalkoztatnak.

A jövő év elején a csarnok mellé felépített irodaházba telepítik a cég – egyelőre Sopronban működő – magyarországi központját, ezzel tovább bővítik a veszkényi munkatársak létszámát. A csütörtöki megnyitón dr. Franz Wohlfart, az osztrák társaság igazgatótanácsának elnöke elmondta: a játékgépek gyártásával és kaszinók üzemeltetésével foglalkozó vállalat az egyik legnagyobb ilyen cég Európában, reményeik szerint magyarországi jelenlétüket a későbbiekben tovább bővítik.
Veszkény polgármestere, Matzkó János az AGI Hungária Kft. helyi jelentőségét méltatta. Mint mondta, az üzem az egyik legnagyobb foglalkoztató a környéken, a település adóbevételének is jelentős hányadát biztosítja. Információink szerint az új csarnok átadásával a Veszkény belterületén lévő kisebb telephelyét megszüntette az AGI Hungária Kft.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlesztés helyett állagmegóvás

Hagyomány, hogy évente egy alkalommal jótékonysági koncertet rendeznek Csornán a Margit Kórház… Tovább olvasom