Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Árokba csúszott a busz Kisfalud és Babót között - fotók

A busz elakadt az útpadkán. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Két könnyű sérültje van a reggeli buszbalesetnek

A Kisalföld Volán helyközi járata közlekedett hétfőn reggel negyed hétkor Kisfalud irányából Babót felé.

A buszsofőr az egyenes útszakaszon, eddig ismeretlen okból ráhajtott a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, ahol az autóbusz elakadt.

A buszon utazók a vészkijáraton hagyták el a járművet. A balesetnek két könnyű sérültje lett.

A Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Korábban - "Hétfőn hajnalban a Rábakecölből Kapuvárra közlekedő busz beleborult egy patakba" - írta olvasónk.

Olvasónk fotói

Olvasóink írták

 • 11. Apa1 2012. november 07. 09:24
  „Tisztelt utasok,minden elismerésem a tiétek,mert nem lehetett könnyű átvészelni ezt a balesetet,tudván lehet tiszta vizesen,sárosan érhet véget a hajnali kalandot.Tegyük hozzá igy elég kellemetlen lett volna bemenni dolgozni.”
 • 10. Sátán1 2012. november 06. 17:44
  „Mankapunk.
  A tűzoltók az ellentartást ugy oldották meg hogy először azt a felét ürítették ki a busznak, hogy utána bele borult e a vízbe azt sajnos nem tudom, mivel küldték értünk a mentesítő járatot, csak az a vicc, hogy aki a munka helyéről elkésett, neki hiába igazolja a volán azt az 1 órát, nem fizeti ki a cég......részemről ennyi mert még most is bele borzongok mit ott átéltem....”
 • 9. Sátán1 2012. november 06. 17:38
  „Sziasztok!! Hát sajnos én az utasok közt voltam, és el hihetitek nem volt kellemes élmény! Igaz a busz nem borult fel.. A középső ajtónál ültem, és ahogy az ablakon kinéztem, csak azt láttam, a víz folyik alattam... az ajtó alatt folyt be a sáros iszapos víz... igen is ellen tartottunk, már csak ösztönösen is, mert ugy éreztük a busz egyre lejjebb csúszik a meder falán... a tűzoltók kb fél óra múlva értek ki, el képzelhetitek milyen hangulat volt a buszon, főleg azoknak akik pont azon a felén ültek... csak a vízet látták, és elkönyvelték hogy ha borulunk, a vízbe fogunk feküdni, ami nem lett volna kellemes, reggel szakadó esőben, negyed 6-Kor....”
 • 8. sziszka69 2012. november 06. 09:00
  „A tegnap esti Tényekben az idiota szenzációhajhász műsorvezető azt mondta hogy felborult a busz.Bele hazudnak a szemünkbe!!!”
 • 7. Milestone 2012. november 05. 20:06
  „Biztos az én hibám, rosszul fogalmazok. Amíg a tűzoltók nem érkeztek meg, addíg ellen tartottak. Megjött a segítség, ők mentették ki őket. S mivel ez a szakmájuk, tudták, hogy mit hogyan csináljanak ahhoz, hogy a busz se boruljon az árokba, és a bennlévőket is kimentsék. Ha még ezek után sem értitek, akkor már nem a fogalmazáson múlik. Részemről ennyi a komment. Nyugodalmas szép éjszakát kívánok, és balesetmentes utazást.”
 • 6. papi00 2012. november 05. 19:17
  „Ha ellent kellett tartani akkor kiszállás után árokba fordult volna a busz.”
 • 5. Milestone 2012. november 05. 18:29
  „Úgy, hogy a kiérkező tűzoltók betörték a busz ablakát, és kimenekítették az utasokat.De addíg, amíg a tűzoltók nem érkeztek a helyszínre, addig nem tudtak mit csinálni, mint hogy a testsúlyukkal az ellenkező irányban próbálták tartani a buszt.”
 • 4. Mankapunka 2012. november 05. 16:44
  „Akkor hogy jöttek ki,hogyha ellentartottak?”
 • 3. Milestone 2012. november 05. 15:30
  „Sziasztok! Igaz, hogy nem borult bele az árokba, de elég gázos volt a helyzet. Azt mondják akik rajta voltak a buszon, hogy ellent kellett tartaniuk, hogy ne boruljanak bele az árokba. Az árok tele volt vízzel, mire kiért volna a tűzoltóság, addig bizony tragédia is történhetett volna. Nem értem, hogy egy elcsúszott melltartóról oldalakat tudnak írni, erről meg a tényeket sem közlik, csak két mondatban. Na, örülök, hogy én nem voltam rajta, és annak is örülök, hogy az utasok megúszták ezt a reggeli indulást.”
 • 2. Mankapunka 2012. november 05. 11:01
  „Szerintem is,Pedró jól írja. Nagy extra nem történt,ilyen százával történik télen,persze ez csak annak újdonság,akinek nincs jogosítványa,és örül,hogyha történik valami.”
 • 1. Pedró 2012. november 05. 09:37
  „Hát nem tudom!
  A borulásról nekem más jut eszembe!
  Ez a busz szerintem csak belecsúszott...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújítják a tárnokréti evangélikus templomot

A szakemberek a közelmúltban megkezdték a tárnokréti evangélikus templom felújítását. Tovább olvasom