Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Áprilisban elkészül a kapuvári Sport utca

A napokban kezdődött és áprilisban be is fejezik a kapuvári Sport utca felújítását. A fejlesztés a rábaközi, kétszázmilliós közlekedésfejlesztési pályázat részeként valósul meg.

Az elmúlt évben a Kapuvár vezette, tizenkét önkormányzat által alapított konzorciumban 200 millió forintos közlekedésfejlesztési program indult a Rábaközben.

A munkálatok már megkezdődtek a Sport utcában, áprilisban végeznek.
A munkálatok már megkezdődtek a Sport utcában, áprilisban végeznek.

A programban a 12 településen buszfordulók és öblök készülnek, Kapuváron pedig a helyközi buszpályaudvarra vezető Sport utcát újítják fel. A konzorciumi tagok szerint az év végéig minden településen befejeződnek a munkálatok, melyek közül Kapuváron már meg is kezdődött – a szomszédos buszpályaudvar miatt – az egyik legnagyobb forgalmú helyi utca, a Sport utca felújítása. A mintegy 39,8 millió forintból megvalósuló beruházás keretében teljesen új burkolatot kap az utca, emellett kiépítik a szegélyeket és a szikkasztóárkokat is. A vízelvezetési rendszert csatlakoztatják a buszpályaudvar már meglévő rendszeréhez. Kapuvári városházi illetékesektől megtudtuk, a napokban megkezdődött munkák várhatóan április közepén be is fejeződnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági est Gergőért

A döri Margaréta Énekkar és a Rábapordányi Közösségi Tér szervezésében jótékony célú, humoros műsort… Tovább olvasom