Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

AORA Fesztivál Kapuváron - Jönnek a punkok!

Kapuvár - Június 19-20-21-én rendezik meg az első AORA fesztivált Kapuváron. A rendezvényre nyolc országból látogatnak el a zenekarok, de természetesen magyarok is fellépnek. A fő zenei irányvonal a punk, és a ska „őrült jó" koncertekre lehet számítani.
Németország, Olaszország, Csehország, Szlovákia, Ausztria, Románia, Lengyelország, és az Egyesült Királyság is képviselteti magát az első AORA Fesztiválon Kapuváron, ahol jelen lesz a magyar punk/hc/oi/ska szintér színe-java is.

A fesztivál helyszíne a kapuvári MEDOSZ pálya (Bem utca), ahol ingyenes sátorozási lehetőség biztosított.

 06.19.  06.20.  06.21.
  Troi KBG
Rotten System Kultúrkör Lépéselőny
Streets Of Arrabona Dealer Bt. Don't Say A Word
Hematoma Belfegoi Semmi Komoly
Riadó Katéter Dózer.hu
Körzeti Megbízott Maltschik's Molodoi (A) Wiens-No.1 (A)
Linx Last Minute Iszonyat
The Snobs Rozpor (SK) Mad pigs (CZ)
Tizenhét Csizmáskandúr Liberal Youth
Inerdzia (I) Fegyelmező Részleg Punkreas (SK)
Obtrusive (DE) Barackca Lecsa-Punk
Prosectura Sex Bomba (PL) Hétköznapi Csalódások
N.V.Ú (CZ) Konflikt (SK) Business (UK)
Elit Osztag

Skambulance
Bulbulators (PL)

Gyalázat
Jack

Pavilionu 32 (RO)
 


 

 
Olvasóink írták

60 hozzászólás
 • 60. Culto 2008. július 05. 20:39
  „Akinek nem tetszik,hogy kapuváron lesz a fesztivál, az húzzon a kurva anyjával együtt a holdra.
  Ez az ország a magyaroké,nem a náciké.
  Punk´s Not Dead !!!
  eza hozzászólás volt edig a leg egyértelműbb és a legkonkrétabb, persze megemliteném azokét is akik ennél kicsit szavatosabban de hasonló gondolatokat ébreszve bennem tették meg véleményüket erre a szarra:S :
  cha - comical human appearance
  Chrom
  Wehehehe
  winddevi
  szal... asszem mindenkinek csak télleg annyi lett volna a dolga hogy kijön,. kiböki azt hogy kárpátia, és ezek által használt szóva (hogy részeg ,drogos,,punkos, meg izés, sorolhatnám mé) na ezek az emberek egy az egyben ugy belemászott volna mindeggyiknek az arcába (sorba vagy soronkívül ) minden egys képmutató és önző seggfejnek leamortizálták volna a száját.... de jövőre remélem ismét lesz és lehet kijönni megvenni a jegyet és hőbörögni,,,,és én a szinapdra is kiállok a nicknevemmel és bárkit szeretettel várok,.,,,(meg persze azok is akik ott lesznek pár szászan,,,,(azért mert nektek szánalmas füstöskocsmasors jutott 16 évestől a halálotokig azért nem kell a másik ember buliját szétzuzni,,,, ....... fakkozzatok be és,, csumidigi.........”
 • 59. vsdbs. 2008. június 26. 23:08
  „undorítóak vagytok,hogy általánosítotok és nem engeditek,hogy kibontakozzon egy-egy stílus. punkok? pföjj. (mondjátok) hmm nagymagyarok? az jöhet. persze,azok jöhetnek. nem is tudom ki kezdeményez előbb bunyót,ki köt bele a másikba előbb.. de persze,hogy a punkokat kell utálni.”
 • 58. c1 2008. június 26. 12:41
  „57
  Igazad van! Az öreg "fitalok" nem akarják beismerni, hogy valamikor ök is buliztak. Különben sajnos már nem vagyok fiatal, de eggyütt érzek VELETEK!!!!!!!
  Csak igy tovább élhet a különbözö zenei irányzat.”
 • 57. winddevil 2008. június 20. 20:13
  „Örülök, hogy jól elvagytok!
  Punk, rock, hardcore,... és sorolhatnék még irányzatokat. Bulizzanak. Egészségükre! Amíg titeket ez vizuálisan, ... netán fizikálisan nem zavar, csinálják! Te is voltál egyszer bulizós!
  Az meg, hogy minden oldalról rászabadultak a netre a "kultúrbarmok", az meg minősít titeket!”
 • 56. soproni 2008. június 20. 15:34
  „Köszönöm,hogy a hozzászólásokból megtudhattam,Kapuváron milyen emberek élnek!Kár,hogy szép kis városotokban a művelt,értelmes és kulturált emberekből van a legkevesebb. Nem hiszem,hogy büszke lennék rá,ha köztetek élnék. Na és most lehet engem is szidni -mocsokolni,káromkodni,mint ahogy ezt eddig is tette a zöme........szóval lehet folytatni a Magatokat minősítő bemutatkozásotokat.”
 • 55. Wehehehe 2008. június 20. 10:36
  „Basszus nem vagytok normálisak...itt vitatkoztok? menj ki a fesztre mond el a véleményed pl: Arc vagy akármelyik balf*sz aki ellenzi ezt a fesztet jah és üvöltsétek h Kárpátiát,fejbőrt meg f*szom tudja mien szemetet... megnézném mi marad belőled/belőletek...ahogy anno jan.13án...semmi elfucc mint a nyuszi...”
 • 54. dzsexon da nigga 2008. június 20. 10:02
  „basszus éé meg melózok ijje, shit!”
 • 53. P. mester 2008. június 19. 16:35
  „ARC!

  Nem az én tisztem válaszolni Chrom helyett, nem is teszem, de azért engedtessék meg, hogy ocsmány hozzászólása miatt az a minimum, hangsúlyozom minimum, hogy leparasztozzák.

  De ezt egy magadfajta nem értheti.”
 • 52. ARC 2008. június 19. 15:23
  „Chrom, remélem az elöbbi 2. bekezdését nem nekem szántad, mert ha igen, akkor tévedsz, nem ismersz, és pont az ellenkezőjét írtad le, mint maiklyen vagyok! Szólásszabadság van, mindenki azt mond amit akar, de igazából látatlanban ne alkoss másról véleményt, és főként ne parasztozz, mert nem tudhatod kinek írod azt, lehet megjárod....

  Másrészt, nem érdekel mi a kultúra Neked, a nyilványosság nem kiváncsi ezen zenei irányzatra amit fewlsoroltál, mert ez a kedvenbced Nekd, de másnak nem, szóval részemről baromság!!! Sok köcsöggel az élen!”
 • 51. Chrom 2008. június 19. 12:04
  „ARC, ahogy olvasom a hozzászólásaidat, neked halvány lila gőzöd nincs a kultúrák gyökereiről. Javaslom gyere egyszer el egy olyan hardcore koncertre, ahol többségében straight edge-k vannak, mondd bele valamelyik mikrofonba ARC-cal vállalva a véleményedet, aztán nézzük meg mi marad belőled. Tudniillik a straight edge kultúra, tisztán él. Drog és alkohol, füst stb. mentesen. A szövegedet viszont biztos, hogy nem fogják tolerálni.

  Éne, megnézném, ha rajtad nevetne valaki, Te mit szólnál. Gondolom te vagy az a fajta, aki egy sérültet, vagy rosszul lett embert is a földön hagy. Talán meg is rugdosod, le is köpködöd. De azért megnézném majd (nem tudom van-e, lesz-e) ha a te kölyköd állít haza egyszer részegen, vagy akár összetörten, vagy esetleg baleset miatt (akár tehet róla akár nem) akkor majd ott fogsz állni fölötte és nevetsz??? Az ilyen parasztokból van elegem...”
 • 50. srác1 2008. június 19. 11:56
  „Nevetségesek vagytok komolyan mondom:)Előjött az embereknek az alja mind a két oldalról.Én nem vok balos sőt utálom őket.DE ez a fesztiválról szól.Igaz h a punkok inkább balosak ismereteim szerint de ha nem is értek egyet az eszméikkel bulizni van joguk.Én csak azt kívánom h ne legyen velük semmi gond és legyenek ott el a város szélén.Minden csoportban vannak buta emebrek.Ezt el kell fogadni.Majd ha botrányba fullad esetleg a fesztivál akkor beszélhetünk róla milyen buta embrek voltak de addig nem kell szíttani a feszültséget.És nem kell egyből egy próbálkozást elítélni.A kapuvári emberek iylen szempontból nevetségesek sajnos.Nekem se tetszik ez a buli nem is fogok menni de legalább vki próbálkozik.Kicsit elviselhetnék itt már az emberek a fitatalok szórakozását.És itt nem csak erre a feszt.-ra gondolok hanem másra is.Mindennel kötöszködnek,semmi ráhajlóság nincs bebbünk vmi iránt.Pfff...

  ui.:azért gyurcsányt védeni kicsit vicces:D”
 • 49. P. mester 2008. június 19. 09:03
  „kedves baromarcú 48-as hozzászóló!


  Én is ilyet kívánok neked, meg anyukádnak is, hogy sírjon utánad, te érzéketlen seggfej!”
 • 48. éne 2008. június 19. 08:42
  „az egyik cikk címe igen találó: ,,a punkfesztivál első sérültje". jól írják,mert sztem nem az az egy lesz...olyan szívesen nevetnék azon,aki majd alkoholmérgezést kap,vagy részegen összetöri magát...”
 • 47. SICK 2008. június 19. 08:00
  „kapuvári és arc ti agymosott horthysta barmok !ez való nektek:
  "DÓZSA,KOPPÁNY,GÖRGEY
  ÉS HUNYADI PÉTER
  MÜNKÖT MINDIG MAJD MÜNDÖNKI
  CAFATOSRA SZÉTVER"
  (SICKRATMAN)”
 • 46. arany 2008. június 18. 20:17
  „Kedves ARC és társai! Lehet éneklitek a Székely himnusz, de bennetek 1 nagy adag gyűlölet van hol a keresztényi szellem ami a szeretetről is tanuskodik? És a megbocsátás. Ti szűklátókörűek vagytok, oda húztok hol épp nem kell semmit tenni csak mocskolódni. Ja és ez az oldal szóljon már a fesztiválról!
  Én+ a ti szemszögetekből büdös komcsi vagyok, de még mindig nem írtad le mit jelent a komcsi, vagy annyira beszükűltél?”
 • 45. Hm 2008. június 18. 20:13
  „Szerintem az itt hozzászólók jó része beteg. Az egyik fele agyoniskolázottsága folytán szimplán egy, a világ által meg nem értett nagyképű, a másik fele agyonpolitizált értelmi fogyatékos. Amúgy hajrá punk feszt. Aztán majd meglátjuk.”
 • 44. P. mester 2008. június 18. 20:02
  „Kedves kapuvári (értelmes gyerek),

  no így már okés, hogy újabb jelzőkkel gazdagodtam: a kocsi után, már buzi is balos is. Elkerülendő a továbbiakat: félszemű szefós zsidó származású roma is vagyok, ha kell.

  Olyan nyájas a hangod, oan bársonyos, simogató. Olyan kedves kis mosolygós arcocskád lehet, hogy még a Kővér (Kő vér?) Laci bátyi is megirigyelné, a kis aranyos. El nem tudom, képzelni hogyan borogatnátok ti kukákat - mondjuk például nemzeti ünnepeken. No ennyit a (m)agyarságról....”
 • 43. Kapuvári II. 2008. június 18. 19:39
  „Kapuvári ecsém!
  Az minek a mértékegysége, hogy hányan éneklik az ún. Székely himnuszt?
  Hol tanultad, hogy bal=hazug+buzi+punk....
  Ja, mégegy öcsém: nekem ne mond meg, hogy ki vagyok, hova tartozok,jobbos, vagy balos,magyar vagyok-e, vagy "nemzetietlen". Az én identitásommal nagyon tisztában vagyok. Megdolgoztam érte. Egy nem vagyok: olyan, mint Te, és a hason szőrű kirekesztők, tojásdobálók.
  Csinálj valamit a városodért, a "nemzetedért", az országért, és csak azután járasd a pofád. Akkor legalább lesz alapja. Tégy le valamit az asztalra.
  Tisztelettel
  Kapuvári II.”
 • 42. Kapuvári 2008. június 18. 19:15
  „A gyf akkor lett volna őszinte,ha a ,,híres" beszéd másnap reggelén maga jelentette be volna,hogy volt ilyen!lebukott az a szemétláda(ez enyhe jelző rá),és uszít a magyarok ellen!nézd meg majd azt a 100-150 drogos,buzi punkot, meg nézz meg egy Kárpátia koncertet,ahol mondjuk 2500-3000 ember énekli a Székely himnuszt!(ja ittas kukaburogató van mindegyik oldalon,dehát ahol ilyen miniszterelnök van,meg ittas orvos, meg buzifelvonulás,nem is lehet mást várni)!dehát szavazzatok nyugodtan balra,hátha majd engednek drogozni egyszer cserébe!!!”
 • 41. az én véleményem 2008. június 18. 18:56
  „Kedves magát ARC-nak hívó embertársam!
  A 3. szám alatt feltüntetett (majd a későbbiekben is megtörtént hozzászólásaid alapján is) úgy érzem szerény véleményem szerint - ami ugye alapjában sehol és senkinek nem kell/lehet mérvadó, hogy amennyiben (igazi) kapuvárinak és/vagy lokálpatriótának tartod magadat, akkor nem csak a cybertér "jótékony és névtelen" homályába burkolod magadat.
  Tudod, ha még nem is igazi és klasszikus a demokráciánk, de úgy érzem, hogy a tervezés/szervezés/kivitelezés/felelősségvállalás mindenki számára adott. Ahogyan olvasom, városotok ugyanúgy büszkélkedhet nemzeti-rockzenekarok (sőt ennél még szélsőségesebb zenekarok) koncertjeivel is (tehát van kultúrális program) és alulról szerveződő társdalmi szerveződésekkel is (pl az általad említett várossszépítő egyesület, mint társadalmi, lokális polgárok/lakók önkéntes szerveződése).
  Bárhogy is nézem, még ha nem is fér bele az én saját privát értékrendembe, de vannak emberek, akik TESZNEK (!!!) a városukért. Persze valahol tett az is, hogy ajánlasz te is ötleteket, lehetőségeket, de tudod - mivel nem ismerjük egymást, ezért véletlenül se vedd személyeskedésnek, csak magára az ilyesfajta jelenségre kívánnék rávilágítani - de egyrészt a napi politikás, se jobbat, se balt, se ezek elkorcsosult szélsőséges elemeit ebbe ne keverjük már bele. (gyorsan hozzáteszem, nincs közöm a fesztiválhoz, sem egyik oldalhoz sem!!!)
  Ha úgy érzed, hogy kellene, bizonyíts, vágj bele bátran, tutira lesznek emberek, akik melléd álnak, segítenek, egy lovasnap, vagy akár egy családi napot (mitöbb, hétvégét!!!) megszervezni! Aztán lesz egyrészt összehasonlítási alapod, másrészt meg referenciád. Itt ez a fesztivál, pl belegondoltál, hogy a városod felkerül eme szubkultúrális rendezvény végett az európai kultúrális térképre? Vagy esetleg ezek az emberek pl rendberakták az amúgy általam feltételezett (és hozzáteszem, általam feltételezett és elképzelt) sportpályát és annak infrastruktúráját? Másnem azért, mert akkor nem kapnának engedélyt gondolom így, és itt az érem másik oldala, hogy ezáltal a településed is fejlődik. Okés, okés, nem mindegy milyen áron, de általánosítani, amit azt már mások is megírták, kár lenne. Mindenhol vannak "nemtudunk" viselkedni alakok és mindenhol vannak "magunknak érezzük a dolgot és teszünk érte emberek" nemdebár...?
  No, egy szónak is száz vége lehet alapon búcsúzom, köszönöm a figyelmet, most így hirtelen ennyi jutott az eszembe!
  Tisztelet mindenek felett!”
60 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A rábaközi perec páli ünnepe

Páli - A harmadik Rábaközi Perecfesztivált rendezték meg szombaton Páliban. Amellett, hogy a Rábaköz… Tovább olvasom