Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Anci néni emlékére

Egy gazdag életút szakadt meg, s mi, volt tanítványok és kollégák tisztelettel meghajtjuk fejünket a pedagógus és édesanya előtt, akinek földi életútja a közelmúltban lezárult.
Szabó Károlyné Anci néni, a barbacsi iskola tanítónője fiatalon elkötelezte magát a kisdiákok oktatása, nevelése mellett. Nagy szeretettel és türelemmel vezette be tanítványait a számok és betűk világába négy évtizeden keresztül. Ezért az évek múlásával kivívta a szülők, gyermekek, pályatársak szeretetét és elismerését.

Tanítványként tőle kaptuk a hitet pedagógiai munkánkhoz, kollégaként tudásával segített bennünket. Pontos és lelkiismeretes munkavégzése mindig példaként állt előttünk. Észrevételei, tanácsai mögött nagy szakmai tudás, pedagógiai tapasztalat – melyet számos kitüntetés és elismerés is bizonyít –, emberi bölcsesség húzódott meg. Évek óta csendes visszavonultságban élt szerető családja körében. Tanítványai, kollégái és Barbacs önkormányzata nevében tisztelettel és szeretettel búcsúzunk tőle, emlékét szívünkben őrizzük.

Volt kollégái és tanítványai

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsú és falunap Maglócán: Kövér Fidél emlékezete

A helyi egyházközség és az önkormányzat idén közösen szervezték meg a templom búcsúját és a község… Tovább olvasom