Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Áldatlan állapotok a Belső utcában

Kapuváron a Belső utcában csütörtö- könként a parkolás miatt tarthatatlan állapotok vannak.
A kapuvári Belső utcában nem kell fizetni a parkolásért. Így csütörtökönként tarthatatlan állapotok vannak az itt megálló gépkocsik miatt, miközben a lakókat kiszorítják ingatlanaik elől.

Lapunkhoz érkezett SMS-üzenetükben a kapuvári Belső utcai lakók kifogásolják a parkolási rendet a környéken. Elmondásuk szerint egész héten, de leginkább a csütörtöki piacnapon áldatlan állapotok uralkodnak az utcában. Ennek az az oka, hogy a város központjának ez az egyetlen területe, ahol nem kell fizetni a parkolásért.

Rosszabb napokon nemcsak a parkolókban állnak az autók, hanem több sorban szinte teljesen elzárják a közlekedést. A környéken mintegy ötven lakás és több mint tíz butik van. A lakók saját várakozóhelyeket alakítottak ki, de az esetek többségében nem tudják azokat használni. Ennek orvoslására még a múlt év elején levelet küldtek a helyi önkormányzatnak, de a mai napig nem kaptak választ.

Megkérdeztük Vertetics Istvánt, a hivatal városfejlesztési irodájának vezetőjét, aki szerint a jelenlegi helyzeten rövid időn belül nem kívánnak változtatni, tehát a Belső utcát nem teszik fizetővé.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várólistán az idősek otthonában

A korábbi esztendőkhöz hasonlóan tavaly, a jubileum évében is gyarapodott a Jobaházi Idősek Otthona. Ezzel a beruházásokat, fejlesztéseket tekintve sikeres időszak ért véget. Az elmúlt esztendőben ünnepelte fennállása ötvenedik év fordulóját a megyei önkormányzat által fenntartott Jobaházi Idősek Otthona. Tovább olvasom