Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Akár már idén kinyithat a Tesco

Akár idén is kinyithat a csornai Tesco Áruház, ha a beruházó minden szükséges engedélyt beszerez.
A csornaiak hiába várják már több mint két éve, hogy a Tesco Áruházban vásároljanak, a szupermarket eddig nem nyitott ki. Az ismert okokból a kivitelezés leállt. (Kisalföld, 2006. június 7., mosonmagyaróvári-rábaközi kiadás)

A legutóbbi képviselő-testületi ülésen Papp József arról beszélt, hogy az áruház építésével kapcsolatban indult vita peren kívüli egyezséggel véget ér. A polgármester szerint még idén folytatódhat az áruház építése.
A Kisalföld a Tesco-Global Zrt. PR-osztályától kért tájékoztatást. Szökendi Kozima PR-szakértő röviden válaszolt. Mint írja: az áruház építésével kapcsolatos ügyek rendezése folyamatban van, az érintett felek közti megállapodás minden félnek érdeke. „A harmadik negyedévben az építkezés folytatódhat, amint minden szükséges engedélyt megszereztünk. Lehetséges, hogy idén év vége felé vagy jövő év elején megnyithat az áruház" – reagált a Tesco illetékese.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megye legsokoldalúbb gyűjteményei a Rábaközben

Az 1960-ban nyílt kapuvári múzeum jelenleg a Rábaközi Muzeális Gyűjtemény nevet viseli. Pamlényi Klára igazgató elmondta: történész és néprajzos szakembert is foglalkoztatnak, bár elkelne még néhány munkatárs a Fő téri intézménybe. Állandó tárlataik egész éven át nyitva tartanak. Legjelentősebb a Kapuvár és környékének történetét, népviseletét és néprajzát bemutató tárlat, valamint a Pátzay Pál-emlékszoba. Tovább olvasom