Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Adta is, ette is?

A nyomozás eddigi adatai alapján nemcsak fogyasztotta, hanem kereskedett is a droggal a Csornai Rendőrkapitányság volt beosztottja.
illusztráció
Miként lapunkban már megírtuk, a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal kábítószerrel visszaélés alapos gyanúja miatt nyomozást folytat egy volt csornai rendőr ellen. A tiszthelyettest az ügy kipattanása után méltatlanság címén bocsátották el az állományból.

149 darab Extasy

Az eset részleteiről Borbély Zoltán, a Legfőbb Ügyészség szóvivője tájékoztatta a Kisalföldet. E szerint ez év január 14-én Budapesten rutinellenőrzés során 149 darab Extasy tablettát találtak a 25 éves N. G. rendőr főtörzsőrmesternél a Csornai Rendőrkapitányság beosztottjánál, amit állítása szerint aznap vásárolt a fővárosban saját fogyasztásra. A fiatalembert gyanúsítottként hallgatták meg és ő fogyasztónak vallotta magát, sőt, korábbi vásárlásokat is elismert. Ám a nyomozás eddigi adatai alapján nemcsak fogyasztotta, hanem kereskedett is a droggal.

Előzetesben marad

Borbély Zoltán elmondta, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság április 17-ig meghosszabbította a fiatal férfi előzetes letartóztatását, amit üzletszerűen elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettének alapos gyanúja miatt rendeltek el, s ami öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. A szóvivő szerint az előzetes letartóztatás idejét azért hosszabbították meg, mert a gyanúsított szökésétől, elrejtőzésétől lehet tartani, illetve a büntetőeljárás sikerét is meghiúsítaná, ha szabadlábon maradna. Az ügyben négy személyt hallgattak ki gyanúsítottként, ebből hárman szabadlábon védekeznek. Az ügyben a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal nyomoz.

Kapcsolódó cikk >>
Droggal bukott le a csornai rendőr

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Értékteremtő kapuvári városszépítők

A Kapuvári Városszépítő Egyesület elmúlt évi célkitűzései maradéktalanul megvalósultak. A tavalyi… Tovább olvasom