Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 24°C Még több cikk.

Adományból szépül a falu

A Bágyogszovátért Egyesület és a Borostyán Nyugdíjasklub tagjai összesen százhúsz rózsát ültettek el a hétvégén a község intézményeinél, a közterületeken.
Jutott a virágokból a közparkba, a polgármesteri hivatal és a kultúrház elé, a futballpályához, a bágyogi részen lévő artézi kúthoz, a kereszthez, a hősök szobrához, az idősek házához és a templomkertbe is.A két szervezet vállalta a kiültetett rózsák gondozását is. A növényeket Horváth István helyi vállalkozó ajánlotta fel.

Olvasóink írták

 • 5. idegenek 2011. május 05. 22:18
  „"a bágyogi részen lévő artézi kúthoz" na ez itt a kész átverés, mivel az csak a volt artézi kút helye. Az egy darab cső rákötve a vezetékes ivóvízre. : )”
 • 4. janika 2011. május 05. 19:51
  „4. Cseter János 2008.03.26. 08:08

  Kitől tanul a köztörvényes bűnöző? Szerintem azoktól, akik büntetlenül kreálnak olyan rendeleteket ami alapján jogellenesen gazdagodhatnak! Így a rendeletek alkotásán semmi mást nem kell tenniük csak az általa behajtott pénzt kell elzsebelni a védtelen emberektől! A kuka emberek ezt nem veszik észre! Sőt éltetik a nép fosztogatóit!”
 • 3. janika 2011. május 05. 11:39
  „Aha, lám illő megmagyarázni, mert a moderátor sem érti!
  A szemétszállítási díjat úgy állapították meg, hogy a szemétszállító és a "képviselt" megegyezett egy kivetendő összegre és azt elosztották a falvak lakói számával. Tehát, így kevesebb lett a fejenkénti összeg mivel azokkal is fizettek akik nem szemetelnek.Így mellőztek a valós chipes rendszert.
  A csatornarendszert pedig úgy hozták össze, hogy a dombon lévő telkekre is átemelő szivattyúkat telepítettek egy-egy 300 literes hordókba 1 méteres szintről nyomatni lefelé 2 méteres mélyre! Természetesen a lakosság háta mögött egyezkedve e szivattyúk ellátásához szükséges áramot a lakosság számlájára írva. Nem is beszélve a főgyűjtő" pőce-gödrökrő"l amelyek a kultúrház és a temető mellett ontják e falú lakóinak a bűzt! No és ezek után ki támad a falu lakói ellen?”
 • 2. sivatag66 2011. május 05. 02:08
  „ezt nem értem??????
  Valaki a saját faluja ellen támad!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 1. janika 2011. május 03. 09:40
  „Ez igen! micsoda összefogás! Csak kár, hogy a lakosság kifosztásánál (szemétszállítás, csatorna díjazás és ingyen villany adása a szolgáltatónak ellen, stb) nem fognak össze!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előadás a daganatos betegeknek Kapuváron

A Daganatos Betegek Tavirózsa Önsegítő Csoportja szerdán délután öt órakor tartja következő… Tovább olvasom