Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Adófizetőket köszöntöttek

A város legnagyobb adófizetőit köszöntötték Kapuváron a városházán. A harminc cég együtt a település adóbevételének mintegy hetvenöt százalékát fizeti be a költségvetésbe – ez közel 260 millió forintot jelent.
Cserpes András alpolgármester a másolattal.
A vállalkozások, társaságok képviselőit az önkormányzat és a megyei kereskedelmi és iparkamara közösen látta vendégül. Tóth Balázs, a kamara megyei elnöke arról beszélt köszöntőjében, hogy ez a gesztus is szép példája annak, hogy mindannyian komolyan gondolják, és fontosnak tartják a helyi cégek támogatását.
Kapuvár legnagyobb adófizetőinek köszöntésén elhangzott: település közel 260 millió forintos adóbevételét a meghívott harminc vállalkozás és vállalat produkálja. Többek között ebből a pénzből valósulhatnak meg a különböző fejlesztések, intézményfelújítások, útépítések.

Dr. Biró Péter polgármester kiemelte, hogy a város gazdasági és humánprogramjában fontos helyen áll az emberek megélhetésének biztosítása, ami a helyben letelepedő vállalkozásokon keresztül valósítható meg.

A virilistáknak a köszöntők után dr. Biró Péter és Tóth Balázs adott át emléklapot. A kamarai elnök az ünnepség végén bejelentette: egy elveszett mesterlevelet is pótolnak ez alkalomból, mégpedig Cserpes Andrásét, aki 1960 decemberében tette le vizsgáját, ám az erről tanúskodó okirat az idők során eltűnt. Ahelyett az eredeti hiteles másolatát díszkötésben nyújtotta át a kapuvári alpolgármesternek.
A virilisták között van Kapuváron Gál Imre, aki egyben önkormányzati képviselő is.

„ Ez az oklevél arra emlékeztet, hogy sikerült elérnem valamit, és azt bizonyítja, hogy az ember saját erejéből, tehetségéből is eljuthat valahova, csak kitartás és szorgalom kell hozzá."
Bujtás Vince, a ruhaipari rt. vezetője úgy fogalmazott: – Adót senki nem szeret fizetni, de az, hogy a legnagyobb harminc között lehetünk, elégedettséggel tölt el bennünket – jelentette ki Bujtás Vince.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színes falunapok a Rábaközben

<Déli vadpörkölt az érkezőknek Hövej. A községháza udvarán szombaton tartják a település… Tovább olvasom