Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Adakozás a Dévai-alapítvány javára: ingyenfuvar, szentmise és köszönet

Még szeptemberben látogatott el a faluba Böjte Csaba atya a Szent Lőrinc Egyesület meghívására. A helyiek gyűjtést rendeztek az általa működtetett otthonok számára.
A sok jó szándékú adakozónak köszönhetően közel egytonnányi ruhanemű, játék, tartós élelmiszer, tisztító- és tisztálkodási szert sikerült összegyűjteniük a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára. A nagy mennyiségű adomány elszállítása azonban problémát okozott a szervezőknek.

A Kisalföldben megjelenő segítségkérésükre sokan ajánlották fel támogatásukat. Elsők között jelentkezett a nyúli Sarkadi Trans Kft. és ígérte, hogy a csomagokat még aznap elszállítja Dévára, az alapítvány központjába. A fuvart ingyen vállalta el a cég. Október elején Böjte Csaba atya a jó szándékú adományozókért mutatott be szentmisét.

„Ezúton is szeretnénk hálás köszönetünket kifejezni az acsalagi Szent Lőrinc Egyesület nevében minden segítőkész embernek, akik hozzájárultak bármilyen formában a gyűjtéshez, valamint a szállításhoz" – jegyezte meg lapunknak Vargáné Kovács Rita, az egyesület tagja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az államvédelem részese lehetett az elhantolásnak

A farádi evangélikus temető rejtélyes elhantolásait nem vizsgálja tovább a Nemzeti Nyomozó Iroda. A… Tovább olvasom