Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

A város jelenleg nem tervezi ingatlanjai eladását

A kapuvári rendőrök beszámolójával kezdődött, egy támogatás szüneteltetésével folytatódott, majd a városházi ügyfélfogadás megtárgyalásával és a civilek támogatásával zárult a kapuvári képviselő-testület legutóbbi ülése.
 
Hétfőn délután tartotta e havi rendes ülését a kapuvári önkormányzat képviselő-testülete. A plénum előtt először Kiss Zoltán alezredes, kapitányságvezető beszélt a kapuvári rendőrség elmúlt évi munkájáról. A témára lapunk még visszatér, ám a beszámolóval kapcsolatban Hámori György polgármester kiemelte, a kapuvári rendőrök munkáját az országos harmadik hely dicséri az eredményes felderítések okán.

A plénum egy helyen módosította az idei költségvetést. A hetven év felettiek szemétszállítási díjának támogatását – forráshiány miatt – ideiglenesen felfüggesztette a testület. Puhl Imre bizottsági elnök hozzászólásában kifejtette, a támogatás nem kötelező feladat és jelenleg a büdzsé minden fillérjéért megküzd a képviselő-testület. A polgármester viszont azt hangsúlyozta, a rászorulók továbbra is kaphatnak segítséget a városházától.
 
A képviselők tárgyalták a városháza szervezeti és működési szabályzatát. Ennek lényege, hogy az ügyfélfogadási rend továbbra is változatlan a polgármesteri hivatalban. Az ülésen megtárgyalták a Király-tó Óvoda ötéves továbbképzési tervét, valamint szó volt a civil szervezetek tavalyi támogatásának – eredményes – elszámolásáról is. A plénum elé került a város közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve, melynek kapcsán Hámori György polgármester lapunknak kijelentette, a város jelenleg nem készül ingatlanjai értékesítésére, még a költségvetés kiigazítása miatt sem.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Lehet csatornadíjat fizetni˝

Lezárult a rábatamási csatornahálózat-építés. A munkák végeztével a községi porták hetven százalékát rákötötték a rendszerre. Tovább olvasom