Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

˝A Tescónál sem bolondok˝

Papp József volt csornai polgármester a Csukás-pálya értékesítésével kapcsolatban tett feljelentésről tartott sajtótájékoztatót Győrben.

A volt szocialista országgyűlési képviselő az értékesítés körülményeiről most elmondta: egy vállalkozó ajánlatot tett egy beépítetlen, közművesítetlen ingatlanra 3750 forint négyzetméterenkénti áron.

A független értékbecslő bruttó 6125 forintra értékelte a pálya négyzetméterét. Ezen az áron nyilvános licitet hirdettek, melyen egy ajánlattevő jelent meg és az induló áron, 116 millió forintért megvásárolta a területet.

„Sem előtte, sem azóta Csornán ilyen magas áron nem vettek közművesítetlen telket. A feljelentés legnagyobb hazugsága, hogy változtatás nélkül, ugyanígy adták el ezt a telket. A Tesco a 280 milliós vételárat egy szupermarket építésére alkalmas, jogerős építési engedéllyel rendelkező telekért fizette. Nem bolondok ők, hogy szórják a pénzt. Tudták, mennyiért vette a közvetítő, milyen feladatok elvégzésével bízzák meg, és azért mennyit fizetnek. Az eljárásban ezekről biztosan tételesen el is fognak számolni" – fogalmazott Papp József.

Olvasóink írták

 • 8. hajracsorna 2011. június 17. 09:52
  „alekinyo, te biztosan nem csornai vagy, különben tudnád, hogy az egész környék arról beszél, hogy fel van túrva az elkerülő nyomvonala. Vagyis elindult végre az, amit az elvtársaid 8 évig csak ígérgettek...”
 • 7. 1120 2011. június 17. 01:38
  „Ez a hurok bizony szorul.... :)”
 • 6. alekinyo 2011. június 16. 16:21
  „no mi van fiúkák? nektek nem jutott belőle, ugye? ha kaptatok volna ti is egy kis manit, most nem pofáznátok oly hevesen! az Alpárotok meg inkább az elkerülővel foglalkozzon, mert azzal sem mentek semmire...”
 • 5. ruszti 2011. június 16. 15:00
  „ha bebizonyosodik hogy Papp úr bűnös akkor szigorúan büntessék meg
  de ha nem akkor a feljelentő is legalább olyan súlyu büntetést kapjon ,már”
 • 4. andor47 2011. június 16. 13:42
  „Ja és ne felejtsük el, a ˝A Tescónál sem bolondok˝ következtetés felér egy beismerő vallomásal. Ha ugyanis a Tesconál nem bolondok az azt jelenti, hogy a telek ért anyit, mint amennyit a Tesco adott érte, azaz az önkormányzatnál voltak "bolondok" vagy inkább bűnözők, hogy kevesebb, mint a feléért odaadták a "közvetítő" cégnek.”
 • 3. andor47 2011. június 16. 13:35
  „A feljelentés alapján MEGINDULT a büntetőeljárás. Egy feljelentés alapján nem automatikusan indul meg az eljárás, hanem csak akkor, ha MEGALAPOZOTT a bűncseleknény gyanúja. Nem csodálom, hogy Papp József annyira megijedt. Ha nem "védekezne" már napok óta ilyen hevesen, akkor talán azt is gondolhatnánk, hogy csak az ingatlan szakértők követtek el bűncselekményt, de így már egyre valószínűb, hogy Papp is komolyan érintett az ügyben.”
 • 2. Megakrieger 2011. június 16. 10:40
  „Ebben az országban sokkal kevesebben hülyék, mint ahányat annak néznek.”
 • 1. háté 2011. június 16. 08:13
  „˝A Tescónál sem bolondok˝
  160.millió plusz egy jogerős végzésért, - remélem a bíróság sem lesz bolond, hogy hülyének nézzék!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogathajtó verseny Veszkényben - Nyerjen egy csikót!

Fogathajtó verseny lesz szombat (jún. 18.) délelőtt 11 órától Veszkényben, a sportpályán. Tovább olvasom