Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

A temetőben is nyírják a füvet

˝Kérdezném a farádi polgármester úrtól: a családi házak előtt, ahol erős, munkabíró családapák élnek, miért a közmunkások nyírják a füvet például Újfaluban? Ugyanakkor az evangélikus temetőben térdig ér a fű.˝


Olvasói sms

Kérdezném a farádi polgármester úrtól: a családi házak előtt, ahol erős, munkabíró családapák élnek, miért a közmunkások nyírják a füvet például Újfaluban? Ugyanakkor az evangélikus temetőben térdig ér a fű. Ott kellene nyírni. A.
– Az önkormányzat dolgozói, a fűnyíró brigád tagjai ezer forint befizetése ellenében bárkinek az ingatlana előtt, az utcafronton lenyírják a füvet. És előfordulhat az is, hogy munkatársaink munkaidőn kívül magánmegbízásoknak is eleget tesznek, amit természetesen nem áll módunkban ellenőrizni. A község temetőiben pedig folyamatos a fűnyírás. Az evangélikus sírkertben egy tereprendezést tervezünk, amiről ősszel döntünk várhatóan. Erre a későbbi, könnyebb munkavégzés miatt van szükség. Addig is próbáljuk a területet rendben tartani – reagált Tompos Béla polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folyamatosan mérik fel a gazdálkodók kárait a megyében

A belvíz miatt károsult gazdálkodók veszteségeit enyhítené az agrárkamara megyei elnöksége. Tovább olvasom