Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

A szélkerekes szélhámos máshol is a Vilmost szerette

Csorna - Csornán is járt a szélkerekes szélhámos, ám itt faipari ügynöknek adta ki magát. Szerette a Vilmos körte pálinkát és több mint hetvenezres számlát hagyott kiegyenlítetlenül.
Csornán is járt a szélkerekes csalóként elhíresült férfi. Itt kétnaponta egy liter Vilmos körte pálinkát ivott meg és hetvenezres számlát hagyott kiegyenlítetlenül.

Mint lapunkban már megírtuk, az egyik kapuvári panzió vendége volt egy jól öltözött és megnyerő modorú férfi, aki szélpark telepítésével kapcsolatos ügyben járt a Rábaközben. Legalábbis ezt a mesét „adta be" a panzió dolgozóinak. A Kapuváron töltött néhány nap alatt evett-ivott a panzióban, sőt, a vacsoránál még a dolgozókat is meginvitálta egy italra.

Később derült csak ki, hogy ők is a panzió számlájára ittak, mert a bőbeszédű vendég pár nap után fizetés nélkül és a szoba kulcsával távozott.

Lapunk cikkére felfigyelt az egyik csornai panzió tulajdonosa, aki a Kisalföldnek elmondta, a kapuvárihoz kísértetiesen hasonló vendége volt néhány éve. Az akkori vendég Kecskemétről érkezettnek vallotta magát és személyi igazolványt is mutatott a vendéglátóhely tulajdonosának. Csornán faipari ügynöknek adta ki magát és a vendéglátós szerint olyan komoly felkészültséget mutatott, hogy még környékbeli vállalkozókkal is tárgyalt fabrikettgyártó üzem létesítéséről.

– Naponta a reggelitől a vacsoráig mindent nálunk evett, szobájába íróasztalt és hűtőszekrényt kért, ez utóbbit természetesen feltöltve – mondta a panziós. Hozzátette, az egyliteres Vilmos körte pálinka kétnaponta kiürült. A csornai vendéglátós szerint megnyerő modorú és nagyon közlékeny volt a vendég, aki egy hét után úgy távozott a panzióból, hogy kollégájáért megy ki a vasútállomásra. A csornaiak azóta sem látták a több mint hetvenezer forintos tartozást maga után hagyó férfit.

A csornai vendéglős már bejelentést tett a Kapuvári Rendőrkapitányságon. A rendőrök szerint vélhetően ugyanarról a személyről van szó mindkét rábaközi kisvárosban. A nyomozás folyik a szélhámos ügyében.

Olvasóink írták

  • 1. alekinyo 2011. május 31. 20:38
    „Meglett a szélhámos? vagy azóta is éli világát?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Égett a ház Farádon

Rábaköz - Farádon egy családi ház melléképülete égett szerdán. A csornai tűzoltók közbeavatkoztak,… Tovább olvasom