Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

A sportpálya talaját félti a faluvezető

˝Köszönjük a szárföldi csapat nevében a polgármester közreműködését, hogy nem engedi a csapatot játszani. Kétszínűsége nem ismer határokat˝- írja egy olvasónk.


Olvasói SMS
„Köszönjük a szárföldi csapat nevében a polgármester közreműködését, hogy nem engedi a csapatot játszani. Kétszínűsége nem ismer határokat. Erőltesse csak az öregfiúk játékát, mert nekik lehet, ugye? Amíg ő beleszól az egyesület dolgaiba, addig nem lesz foci! Egyszer már tönkretette a csapatot, most ismét jó úton halad feléje! Tessék körbenézni a faluban (nem csak a vasút és a templom közötti szakaszt), és javítsa ki az utakat! Nem a focival foglalkozni! Játékosok"

Olvasói SMS
„Felháborító, ami Szárföldön van! Nincs semmi a fiataloknak! Az ifisták szerettek volna edzőmeccseket játszani, nem engedték meg nekik!"

– A minap véget ért a bajnokság őszi időszaka, ezt követően nem fűtjük a pálya melletti öltözőt. Emellett azt sem szeretnénk, hogy ebben a sáros időben tönkremenjen a pálya talaja. Ezen okoknál fogva nem lenne szerencsés, hogy a helyiek és az általuk meghívott csapatok játszanának a település – amúgy jól karbantartott – labdarúgópályáján – reagált az üzenetekre Horváth Ferenc szárföldi polgármester.

Olvasóink írták

 • 8. eszter2 2010. december 08. 15:18
  „T alamay!
  Hozzászólásodból kiderült, hogy a helyi dolgokban képben vagy. Nagyon sokan másképpen látjuk a helyzetet mint Te. Szárföldön haldoklik a foci legnagyobb bánatunkra. Előzményei: Sok fiatal szeretett volna focizni, igazolásuk is volt, de az ificsapatban csak a túlkorosok játszottak, míg ők a kispadon ültek.Tavaly önszerveződéssel focizni kezdett nagyon sok helyi fiatal, akik jelenleg az ificsapatot alkotják. Nincsenek létszámgondjaik, lelkesek, és tudnak küzdeni. A felnőttcsapatból a klikkesedés miatt a focizni tudó játékosok eligazoltak, jelenleg az utolsó előtti helyen állunk a bajnokságban. A fiatalok. valami oknál fogva nem tetszenek Polgármesterünknek, és nem engedi Őket játszani, a pálya talajára hivatkozva, holott egy nappal korábban Ők öregfiúcsapatukkal még ugyanazon a talajon focizhattak! Sok helyen örülnek, hogy Szárföldön újra fociznak fiatalok, biztatják, bátorítják a csapatok.Nevetséges, hogy egy falu Polgármestere a pálya talaját félti, és nem azon van, hogy a helyiek sportolni tudjanak!!! Mi szurkolók (sajnos egyre kevesebben vagyunk) bízunk az új elnökségben, mert látszik hogy Ők a jelentős ellenszélben is próbálják megmenteni a focit Szárföldön.Reméljük Polgármesterünk is észreveszi, hogy meg kell a focit menteni, segíteni kell nekik nem tiltani, mert más szórakozás nem maradt a faluban!

  Hajrá Szárföld!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 7. vivimano 2010. december 08. 14:48
  „A hozzászólásokat olvasva,nem sokan ismerik a valós történetet vagy nem akarják az igazságot.Soha nem panaszkodott egy játékos sem a pálya talaja végett!Edzéseken szinte mindig kint volt az ificsapat minden tagja,míg az első számú csapatból soha senki!Ami leginkább piszkálja néhány újgazdag polgár fejét az,hogy ezt a csapatot nem ők hozták össze.Irigylik az összetartást és hogy első szóra ennyi helyi fiatal játékost sikerült egy csapattá alakítani.Rájuk kell már alapozni,ha szeretnénk tovább vinni a focit Szárföldön.Nagyon sok tehetséges fiatal jelezte igazolási szándékát a jövő évre.Az edző meccs előtti napon a polgármester és baráti köre mégis focizott.Gondolom a talajt nem érintette a lábuk és ép maradt a fű!Jó lenne,ha már észrevenné,hogy nem az övé egyedül a pálya!Van egy sportelnökünk,aki szeretne a csapatokért dolgozni,ha hagynák!
  Németh Gábor”
 • 6. alamay 2010. december 06. 13:33
  „És az hogy lehet hogy a fiatal játékosokat azzal zsarolják, ha mernek játszani a felnőttcsapatban, kizárják őket az ifiből.
  Régen úgy működött, hogy a tehetséges fiatalokat lépésről lépésre építik be a felnőttcsapatba. És évről évere alakul és formálódik a csapat.
  És hogy ismerik e, az emberek a Szárföldi huzavonát ? Hogyne ismernék. Hisz szinte már az egész környék ettől hangos.”
 • 5. gjozsi88 2010. december 05. 11:53
  „Azért jobban kellene ismerni a helyi viszonyokat, hogy érthető legyen az SMS hozzászóló...!
  Tessék megnézni, hogy az utánpótlás bajnokságban vasárnap Szárföldön az előző nap öregfiúk bajnokságában játszó 35 felettiek is játszanak szépszámban...!
  A fiatalok elmenekültek a csapattól....valamiért!
  Egyébbként az ősgyepes pályákat nem kell félteni....tavasszal egy egy alapos fogasolás újra széppé teszi a pályát, legalábbis jelen állapotában!”
 • 4. meir 2010. december 05. 06:54
  „azert az egy erdekes foot-ball palya lehet ahol mindent szabad csak focizni nem?? lol-lol-lol-lol!!
  valami rendkivulien "ertelmes" egy polgar lehet <moderálva>!!”
 • 3. alamay 2010. december 04. 13:59
  „Egyetértek "sport" hozzászólásával. A terem mindenkinek ad lehetőséget arra, hogy szeretett játékát űzze, még zord időkben is. Ha nem kapsz termet, csatlakozz egy közösséghez, lényeg az hogy edzésben maradj, és sportolj.
  Az igaz hogy a teremért fizetni kell, esetleg alkalmazkodni más emberekhez de aki nem a szája, hanem a szíve viszi előre, annak ez nem akadály.
  Nem arra kell várni hogy alád tolják a pályát, vagy fizessék a termet helyetted. Mert aki így gondolkodik, az jobb ha szegre teszi a csukát, és elmegy távolba nézni.”
 • 2. sport 2010. december 04. 13:25
  „Tisztelt egyesületi tagok! Nektek sem jó ám semmi! Fejjel kell gondolkodni. Ha a pálya felázott, akkor el kell halasztani a mérkőzést, főleg ha ez csak edző meccs. A téli sportok egyike a gyaloglás, de lehet választani a terem focit is. Könnyű a polgármestert szidni, bírálni. Ti " ifisták" ha ennyire szeretitek a focit, ugyan edzésre miért nem akkor jártok, amikor a pálya állapota ideális? Legyetek szívesek tanuljatok meg gondolkodni. Arra való a fej!”
 • 1. Rézangyal 2010. december 02. 23:01
  „Szegény focisták... amikor meg tavasszal kezdödne a bajnokság, akkor meg azért lesz hü..e a polgi, mert nem újíttatja fel a pályát. Gondolkodjanak már el, mik a prioritások ebben a pénztelen világban!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázatból felújítják a rábacsécsényi polgárőrirodát

˝A minapi cikkben nem esett szó arról, hogy a csécsényi polgárőröknek helyiséget alakítanak ki.… Tovább olvasom