Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

A rendőrök nem fogadták el

Megpróbálta lefizetni a vele szemben intézkedő kapuvári rendőröket egy budapesti fiatalember. A vesztegető ellen eljárás indult.
illusztráció
Csütörtökön a délelőtti órákban Kapuvár belterületén állítottak meg a rendőrök egy budapesti fiatalembert, hogy ellenőrizzék okmányait és autóját. Az igazoltatás során a kapuvári rendőrök, Horváth János törzszászlós és Szalai Béla zászlós megállapították, hogy a Ford Orion műszaki hiányosságai mellett nem rendelkezik kötelező felelősségbiztosítással sem.

A szabályoknak megfelelően közölték a gépkocsivezetővel, hogy vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeznek és a helyszínen bevonják a gépkocsi forgalmi engedélyét, valamint a hátsó rendszámtáblát is érvénytelenítik.

Az autós azonban nem nyugodott bele, hogy nem folytathatja útját, ezért az „intézzük el más módon ezt az ügyet" felhívással próbálta menteni a menthetetlent. Hogy kérésének nyomatékot adjon, két ízben is tízezer forintot ajánlott fel a járőröknek, amennyiben ők eltekintenek a szükséges intézkedésektől és a forgalmi engedély elvételétől. Az intézkedő rendőrök azonban nem csábultak el és a kérésnek nem tettek eleget. A gépkocsi forgalmi engedélyét bevonták, a hátsó rendszámtáblát érvénytelenítették és a vesztegetőt is előállították.

A Kapuvári Rendőrkapitányság vezetője a fiatalember ellen vesztegetés alapos gyanúja miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyészségi Nyomozó Hivatalnál büntetőeljárást, a közlekedési szabálysértés miatt a lakhely szerinti illetékes kerületi kapitányságon szabálysértési eljárást kezdeményezett.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vállalkozói formát keresnek a hasznosításra

Miközben zajlik a bútorcsere a mihályi Kastélyszállóban, a fenntartó a további hasznosítás… Tovább olvasom