Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

A presztízsberuházások ideje lejárt

Az idei szezonban szerzett tapasztalatokkal felvértezve már a következő nyarat tervezik a csornai strandon. A fürdő üzemeltetője elégedett, a meleg napokon 1000–1200 vendéget is fogadtak.
Kedvező tapasztalatokat szerzett a csornai termálfürdőben a létesítmény új üzemeltetője. Szabó Attila, az Aquasport 2005 kft. ügyvezetője elmondta: a kánikulai napokon 1000–1200 fürdőző kereste fel a strandot. Ezek az adatok mindenképpen biztatóak a jövőre nézve.

– A kéthetes, esős időjárás persze nem tett jót a forgalomnak. Az idei szezonban viszont inkább azt tűztük ki célul, hogy vendégeink visszatérjenek hozzánk. A hírünk terjed, egyre többen jönnek és úgy érzem, elégedetten távoznak. Már most tervezzük a jövőt, szeretnénk a színvonalat erősíteni, a szolgáltatásokat bővíteni. Nem óriási beruházásokban gondolkodunk persze, csak ésszerű fejlesztésekben. Szeretnénk a következő szezonban a hétköznapokon is biztosítani például a vízi fitneszt, az átmozgató tornát időseknek, építünk játszóteret a gyerekeknek és a pancsolómedence engedélyezése is jól halad – tájékoztatott Szabó Attila.

Az ügyvezető megismételte korábbi véleményét: komolyabb fejlesztéseknek a jelenlegi helyzetben nincs realitásuk. – Ami napirenden tarthatja a kérdést, az a föld alatt rejlő kincs, azaz a kiváló hatású termálvíz. Fürdőfejlesztést, építést azonban csak szakmailag megalapozott projekttel, szakemberek közreműködésével szabad elkezdeni, amihez persze pénz is kell. A presztízsberuházásoknak, amint azt a gyakorlat is bizonyítja, nincs jövőjük.

Csornán a lehetőség adott, de addig is a meglévő értékeket kell kihasználni és fejleszteni.
A csornai strandon 2013-ban a kemping forgalmát is növelni szeretnék. Amint Szabó Attila megjegyezte: külföldiek mellett a hazai lakókocsis turistákra is számítanak. A szolgáltatást hirdető kampányt már januárban, februárban elkezdik. A szakember kérdésünkre megjegyezte: a tervek szerint szeptember másodikáig lesznek nyitva, amit a kedvező időjárás és a látogatók igénye szerint módosíthatnak majd. Jövőre pedig már teljes szezonnal, május elsejétől várják a vendégeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári piac: év végéig a KSE-pálya parkolójában

A piacteret augusztus 17-én (péntek) reggel 8 órakor zárják le. Tovább olvasom