Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

˝A példánk is mutatja: jók az emberek˝

Olvasóink segítségével enyhültek egy acsalagi család anyagi gondjai. Burus Józsefné két félárva unokája miatt kért segítséget és számára is kiderült: jók az emberek.

Két félárva unokáját neveli és fiában tartja a lelket egy acsalagi nagymama. Burus Józsefné előbb fiatal menyét, aztán férjét vesztette el.

Később derült ki, hogy fia családja hatalmas adósságokat kénytelen törleszteni. Tragédiájukat, történetüket a Kisalföld január 19-i számában ismerhették meg olvasóink. Az asszony akkor elmondta: a két kisgyereket és édesapjukat magához vette, de az óriási anyagi terhekkel nehezen birkóznak.

A Kisalföld olvasói összefogtak a Burus családért. A napokban a nagymama arról számolt be, hogy rengeteg segítséget kaptak az elmúlt hónapokban. Ki anyagiakkal, ki ruhákkal, ki játékokkal, esetleg élelemmel, tüzelővel próbált segíteni.

– Enyhültek anyagi gondjaink, köszönhetően annak a sok-sok ismerősnek és ismeretlennek, akik jó szívvel voltak a két félárva kisfiú iránt – mondta Burus Józsefné. – Falubeliek, közeli és távoli rokonok ajánlották fel segítségüket. Rengeteg erőt adott az a szeretet, amit kaptunk. A gyerekek is érzik ezt. Édesanyjuk és nagyapjuk elvesztését nem tudták még feldolgozni, de mi azon vagyunk, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben.

A törékeny asszony hozzátette: a család, az ő gyermekei is összefogtak és készek a támogatásra. „Tudom, hogy manapság nagyon sokan kerülnek nehéz helyzetbe. Éppen ezért is vagyok őszintén hálás minden adománynak. A mi példánk is mutatja, jók az emberek" – jegyezte meg az acsalagi nagymama.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Normatívából akart fizetni az APEH-nek a Vocational Academy?

Pánczél Károly, a Fidesz képviselője a Vocational Academy ügyében interpellációt nyújtott be a nemzetierőforrás-miniszterhez a minap. Tovább olvasom