Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

A munkálatok idején a szolgáltatás szünetel

A társaság teljes műszaki gárdája mellett egy külső cég dolgozói is részt vesznek a Csornahő Kft.-nél a nyári karbantartásban.
A korábbi évekhez hasonlóan idén sem marad el a nyári karbantartás a fennállásának huszonegyedik évfordulójához közeledő Csornahő Kft. Barbacsi úti fűtőművében és a távhőrendszeren.

– Olyan munkák elvégzését tervezzük, amelyeket folyamatos üzemelés alatt nem lehet megtenni – mondta Szabó István ügyvezető igazgató. – Ilyen többek között a villamos erőátviteli rendszer karbantartása, a nyersvíztartály, kondenztartály, táptartály tisztítása, a gőzosztó szerelvényeinek karbantartása. Mára szükségessé vált az iszapolóvezetékek részbeni cseréje, el kell végezni a kémény szakértői vizsgálatát is. A távhővezetéken néhány szerelvényt cserélnek ki, s a szekunder rendszeren a használatimelegvíz-hőcserélőket tisztítják.
Szabó István közölte: július 18-án, kedden reggel hat órától csütörtökön reggel hat óráig teljes szolgáltatási szünet lesz. A tervek szerint a gőzszolgáltatást csütörtök reggel hat órakor indítják és várhatóan a déli órákban a melegvíz-szolgáltatás is beindul a városban.
A munkában a társaság teljes műszaki személyzete részt vesz, emellett külső cég szakembereinek tevékenységét sem nélkülözhetik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Július elseje után is habzik a Rába

A magyar és az osztrák fél idén májusban kötött megállapodást a magyar–osztrák határvízi bizottság ülésén. Akkor a jegyzőkönyv szerint abban egyeztek meg a felek, hogy átmeneti megoldásként az osztrák bőrgyárakból kikerülő szennyvizet a heiligenkreuzi szennyvíztisztítóba vezetik. Onnan tisztítás után nem a Rábába, hanem a jóval nagyobb hozamú Lapincsba kerül majd, ahol jelentősen felhígul. Tovább olvasom