Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

A mélyebb kátyúkat mind kijavítják

Kapuvár - A három centiméternél mélyebb kátyúkat még május végéig rendbe teszik az önkormányzati fenntartású utcákban. A Bercsényi felújítása április közepén kezdődik.
Május végéig minden három centiméternél mélyebb kátyút kijavítanak a kapuvári önkormányzati tulajdonú, aszfaltozott utakon.

– Jelenleg az ajánlatok bekérése folyik a városházán, ezt követően történnek a szerződéskötések és reményeink szerint május végéig a munkálatok is befejeződnek – mondta el lapunknak Vertetics István, a polgármesteri hivatal városfejlesztési irodájának vezetője. A város önkormányzati kezelésű utcái közül a legrosszabb állapotban a kátyúk szempontjából – már-már a közlekedésbiztonságot veszélyeztetve – a Cseresznye sor bizonyos szakaszai, a Wesselényi, a Deák Ferenc utca egyes szakaszai és többek közt a Margit híd utca van. Rossz az állapota a Bercsényi utcának is, ám ezt nem kátyúzzák, a buszok által is használt burkolatot április közepétől teljesen felújítják- írtuk korábban.

Kóczán Zoltán alpolgármester hozzátette, a kátyúzást mindenképpen betervezték az idei évre, a forrásokat a város ez évi költségvetéséből biztosítják. – Amennyiben lehetőségünk lesz rá, nem csak az aszfaltozott utcákat javítjuk ki, sor kerülhet néhány kavicsos kapuvári utca rendbetételére is – ígérte az alpolgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevéssel több baleset

Rábaköz - Emelkedett a balesetek száma a Rábaköz útjain az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest. A… Tovább olvasom