Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

A Megasztár zsűrije tévedett, Misinek jó hangja van!

Kapuvár - Eszenyi Enikő túlzott, amikor a kapuvári Horváth Mihályt a Máté Péter dal második sora után kizavarta a Megasztár stúdiójából. A kisalfold.hu megmutatja, hogy Misinek jó hangja van. Remekül énekel: mert mi meg azt mondjuk. Videó: Horváth Mihály elénekelte a Máté Péter dalt

Mit számít már mit mondott a Megasztár zsűrijében ülő Eszenyi Enikő, az éneklős vetélkedő válogatóján: a kapuvári Horváth Mihály nem adja fel, eldöntötte, híres énekes lesz, megmutatja a világnak, hogy van tehetsége az énekléshez, sőt portálunknak azt is bebizonyította, hogy a Máté Péter dalt is remekül énekli.

Horváth Mihály már a kapuvári katolikus általános iskolában is bizonyította tehetségét, hiszen több darabban is játszott (a Szent Erzsébet című előadásban a vakot), vagyis nem idegen számára a színpad. A most 18 éves fiú később sem adta fel álmait. A középiskola - a Berg iskolában bolti eladónak tanul - mellett továbbra is sokat énekel és táncol, mint mondta "mindenem a buli, az éneklés, néha az utcán is hangosan dúdolok.""Vagyok valaki"

A fiatal fiú nagymamájával él, édesanyja évekkel ezelőtt meghalt, édesapja pedig sajnos elfordult fiától. Misi mégis vidám, már akkor sem szomorkodik, amikor a Megasztár szombati elődöntőjéről kérdezzük: "A Máté Péter számot azért választottam, mert közel áll hozzám hangszínileg, és a zenéje is tetszik." A fiú akkor sem keseredik el, amikor a jövőről kérdezzük: "Remélem lesz még alkalmam megmutatni néhány tehetségkutató műsorban, hogy vagyok valaki."

Olvasóink írták

65 hozzászólás
 • 65. dikk 2008. szeptember 25. 18:22
  „jézusom:D”
 • 64. Blaze 2008. szeptember 20. 19:43
  „Üdv a Fórumozóknak!

  Csak ezért a cikkért letöltöttem az említett műsort és megnéztem mit művelt Misi. Na, annyit a témában, hogy a csóró hülyegyerek azt hiszi, hogy megváltja a világot. Mindezt hang és egyéniség nélkül. Nagyon égő volt, amit művelt. A zsűri csak abban tévedett, hogy nem küldte el az első sor után. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a melegfelvonuláson tutira értékelnék az igyekezetét. :)”
 • 63. Rendet 2008. szeptember 20. 15:54
  „Barátom! A magad nevébe beszélj! Az lehet, hogy TE olyan ember vagy mint ők, de én nem. Kívánom hogy költözzön melléd egy család cigány, vagy inkább kettő. Látszik hogy nem tudsz még semmi róluk csak a demagóg süket szöveget nyomod. Öregem, addig beszélsz így róluk míg nem a Te szüleidet ölik meg tízezer Forintjukért, míg nem a te biciklidet lopják el, amíg nem a kislányod kisfiad verik el a hordába tömörült buckalakók, vagy nem egy rokonodat lincselik meg. Nem, én én nem vagyok olyan mint ők! Én nem élek ingyen, nekem nem újítják fel a házam ingyen, tőlem nem viszik el a szemetet ingyen, és segélyt sem kapok! Javaslom a magad nevében bezsélj, minden jóérzésű ember nevében kikérem magamnak hogy minket ugyanolyannak nevezz!”
 • 62. dzsémszhetfild 2008. szeptember 20. 13:12
  „Szilsz!

  Valóban nem olvashatsz arról, hogy egy adott bűncselekményt cigányok vagy nem cigányok követtek-e el. Ennek az az egyszerű oka, hogy jogszabályilag tilos nyilvántartani az elkövetők faji hovatartozását. De ha bemennél bármelyik magyarországi börtönbe, akkor láthatnád, hogy az elítélteknek egyes becslések szerint 60, mások szerint 75 - 80 %-a cigány. Ugyanakkor az összlakossághoz viszonyított arányuk 7 - 9%. Elgondolkodtató, nem??!!
  Ha ugyanolyan emberek, mint mi, vagy inkább, mint te (mert jobb, ha csak a magad nevében beszélsz), akkor költözz a szomszédságukba, járjál velük egy kocsmába, az iskolában üljön melléjük a te gyereked... stb.
  Ha gyűlölöd azokat, akik nem értenek egyet a cigányok pozitív diszkriminációjával, akkor mennyivel vagy különb azoknál, akik gyűlölök a cigányokat, vagy a zsidókat, a buzikat stb... Semmivel. Más szempontok szerint szelektálsz, de ugyanolyan náci vagy :))”
 • 61. Szilsz 2008. szeptember 20. 10:50
  „Elképedve olvasom ezeket a hozzászólásokat!Egyszerűen nem értem,mi köze az egésznek ahhoz,hogy roma-e valaki vagy sem.Amúgy meg hány cikket olvastok arról,hogy roma ölte meg a gyermekét,vagy a feleségét?Mert én egyet sem olvastam!Gyűlölöm azokat akik ilyenek,én nem vagyok roma,de semmi bajom velük!!!Ugyan olyan emberek mint mi!!!És aki utálja őket,az ne is várja,hogy szeressék.Misinek üzenem:"Ne azt nézd mit mondanak,hanem azt,hogy ki mondta!"Ne add fel!”
 • 60. sertepert 2008. szeptember 19. 23:31
  „te szerencsétlen...”
 • 59. egy nem roma!!! 2008. szeptember 19. 20:10
  „Nincsen hangja??? Akkor nem tudom, h hova tettetek a fuleiteket!!! Ha tetszik, ha nem, VAN!!!
  Szimplan nem az a gond, h a srac roma???? Ez gusztustalan!!!!”
 • 58. hozsuzs 2008. szeptember 18. 15:51
  „Hm...kétségtelen, hogy jobban sikerült mint a Megasztárban. Nem vagyok szakértő, mint ahogyan a hozzászólók közül kevesen azok, így nem minősíteném. Céljai/vágyai megvalóstásáért még sokat kell tennie, tanulnia a fiúnak, de hajrá! Kicsit keményítenie is kellene, mert bár elhiszem, hogy hatalmas feszültség alatt volt, de így elsírni magát nem volt túl férfias.”
 • 57. kogi 2008. szeptember 17. 17:10
  „A zsüri dönt!Azért van ott!”
 • 56. georgbb 2008. szeptember 17. 15:41
  „Hajrá...

  Látom te is agycsökevényes vagy....”
 • 55. hajrá 2008. szeptember 17. 13:17
  „tudtátok?:
  georgbb
  Rendpárti
  dzsémszhetfild

  is b_zi, már róluk is forog a videó”
 • 54. misifan 2008. szeptember 17. 13:13
  „ja és a három zsűritag az énekes mi? azért megnézném melyik tud kottát olvasni - szánalmas bagázs, ahogy a műsor is
  és szánalmas az egész”
 • 53. Rendpárti 2008. szeptember 16. 20:56
  „49!igazad van!Nem kéne hamis ábrándokba kergetni,ezért a Kisalföld is felelős!De az az érzésem,csak egy bohócot kerestek és találtak!Nem hiszem el,hogy komoly ember erre a nyivákolásra azt mondja, tehetséges!”
 • 52. Gibby 2008. szeptember 16. 15:42
  „Ismerem a srácot...ha én lennék Ő,el sem mentem volna!Sajnálom,ha Neki és másoknak ennyire fáj az igazság.A JÓ HANG nem ott kezdődik,ahol az övé..ez van.Akinek nincs valamire tehetsége,ne erőltesse.Bizonyára a fürdőszobában a tükör bírja csak ezt végighallgatni :)”
 • 51. Gucci 2008. szeptember 16. 09:45
  „Nagyra törő gondolat és cselekedet volt ez tőled Misi de ami azt illeti ennyi erővel akinek van önbizalma az jelentkezzzen!Pedíg szerintem egyik Megasztár sem erről szólt!Ha sztár akarsz lenni szerintem kóstolj bele egy más műfajba!
  Nem akarom lerombolni az illúzióidat de ezzel csak magadat nevettetted ki!”
 • 50. hahaha 2008. szeptember 16. 09:10
  „A baj az, hjotgy valóban sokszor hangosan énekel az utcán. A környékbeliek a nyáron éjjelente erre és a hasonlóan iszonyatos vernyákolásra ébredtek vagy el sem tudtak aludni Babóton.”
 • 49. Dzsekó 2008. szeptember 15. 20:41
  „Három hozzáértő elzavarja a csávót, mert nem tud énekelni.
  Ezen felbuzdulva a kisalfold.hu felülbírálva a zsűri döntését lehoz ide egy ilyen szánalmas cikket hogy "de neki jó a hangja" .

  Srácok, Ti értsetek a honlapépítéshez, meg az újságíráshoz, de ne bíráljátok már felül a zsűri három tagját. Nem gondolhatjátok komolyan hogy ezzel a hanggal neki bármi keresnivalója is lenne ott! Minek áltatni?”
 • 48. georgbb 2008. szeptember 15. 16:11
  „Ok, maradjunk a témánál...
  1.nincs hangja
  2 nem tud ritmusban énekelni
  3. nem kell sírni, ha szembesítik az igazsággal férfi létére...”
 • 47. Kóbor kutya 2008. szeptember 15. 12:41
  „Sajnos Kapuváron a következő az alapgondolkodás: -Ha kikap a KSE szidják, mocskolják a bírót.
  -ha valaki tehetségtelen és ezt igy látja a zsűri, szidják mocskolják a zsűrit.
  Fejlődj Misi talán majd legközelebb sikerül! Addig is azért arra vigyázz, hogy a "művész tenyered" a kapa nyele fel ne törje!
  D.”
 • 46. GipsyBaby18 2008. szeptember 15. 11:57
  „De te ismered??????? mert én igen. És nem fedősztori....sajnálom azt aki igy gondolja! De ezt a dolgot fejezzük be itt szerintem, mindenki eldönti magába, mer ennek a videónak és cikknek nem ez a témája....”
65 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonötmillió községszépítésre

Babót - Négymillió forintból iskoláját, kilencmillióból a járdákat, tizenegymillióból pedig néhány… Tovább olvasom