Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

A leukémiás kisfiú, Bence állapota szerencsére javul

Egy rábacsécsényi nagybeteg kisfiú részére szerveztek gyűjtést a Győri Vásárcsarnok dolgozói és a Győr és Környéke Motorosok Baráti Kör Közhasznú Egyesület tagjai. Fotók.

"Az utóbbi napokban hála Istennek javult az unokám állapota. Bencét október óta kezelik leukémiával a Semmelweis Egyetem II. Gyermekklinikáján" - tudta meg a kisalfold.hu Bognár Ferencnétől, Csongrádi Bence nagymamájától.

"A legutolsó, több mint harminc napig tartó kezelésnek az utolsó szakaszában van Bence. Ezek rendkívül megviselték szegénykémet, iszonyatosan erős gyógyszerekkel kellett kezelni a betegségét.


Rengetegen szurkolnak Bencének.
Rengetegen szurkolnak Bencének.


"A kis unokám felépülését példás öszefogás segíti Rábacsécsényben"

A nehezén már túl van, s az utóbbi napokban pár kilót fel is szedett. Az orvosok azzal biztatták a lányomékat, hogy karácsonyra talán hazahozhatják Rábacsécsényre Bencét" – közölte a nagymama.

"A kis unokám felépülését példás öszefogás segíti Rábacsécsényben; a településen szinte mindenkinek volt egy jó szava hozzánk. Az is nagyon sokat jelent számomra, hogy a helyi templomban többször is közösen imádkoztunk Bencéért.

Végezetül, szeretném megköszönni a rábacsécsényieknek, a Győri Vásárcsarnok dolgozóinak és a Győr és Környéke Motorosok Baráti Kör Közhasznú Egyesület tagjainak az anyagi támogatását ezekben a szörnyű napokban" – búcsúzott könnyeivel küzdve a nagymama.

"Rögtön éreztük, hogy ez egy olyan ügy, mely mellé kell állnunk"

"A Győri Vásárcsarnok közel 40 munkatársa adott jelképes összeget Bence felépülésére, s több áruszállító sofőr is támogatta a gyűjtőakciónkat.

Tudjuk, hogy a családnak szüksége van minden fillérre, s nagyon reméljük, hogy Bence rövid időn belül felgyógyul" – mondta portálunknak Kiss Ferencné, a vásárcsarnoki gyűjtés "motorja".


Bencét támogatták a Győr Vásárcsarnok dolgozói és a Győr és Környéke Motorosok Egyesület - fotók: H. Baranyai Edina.

"A Győri Vásárcsarnokban dolgozik az egyik barátunk, s tőle jutott tudomásunkra, hogy Bence súlyosan megbetegedett.

Rögtön éreztük, hogy ez olyan ügy, mely mellé kell állnunk, s rövid időn belül össze is szedtünk egy kis segítséget" - hallottuk Kukoritól, a Győr és Környéke Motorosok Baráti Kör Közhasznú Egyesület elnökétől.

Bence mielőbb szeretne találkozni a motorosokkal

"Sajnos, az utóbbi időben nem egyszer előfordult, hogy meg akartak vezetni bennünket, s olyan családok kérték tőlünk anyagi segítséget, akik két autóval rendelkeznek.

Éppen ezért győződünk meg arról mindig a saját szemünkkel, hogy jó helyre kerül-e a támogatásunk" – tette hozzá Kukori.

Bence egyébként nagyon szeretett volna találkozni a győri motorosokkal, s acélparipáikat megcsodálni, de a nagy találkozóra egyelőre nem kerülhetett sor.

Természetesen amint a nagybeteg kisfiú állapota engedi, a motorosok meglátogatják Rábacsécsényben, s megmutatják neki gépeiket.14 jótékony Győr környéki motoros

A Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre Közhasznú Egyesület tagjai kizárólag "motoros nevüket" használják a jótékonysági akcióiknál.

Jelenleg 14 fő alkotja a tagságot, s egy motoros áll a tagfelvétel kapujában.

Ehhez azonban hosszú időn kell bizonyítania, hogy szívesen részt vesz különböző jótékonysági akciókban.

Ide kattintva olvashatnak a Győr környéki motorosok nyári akciójáról, amikor is egy szegény, Bezin élő családnak segítettek.
 


Olvasóink írták

  • 2. anya2007 2010. december 09. 07:57
    „Nagyon bízom a gyógyulásban, ilyenkor úgy érzem, igazságtalan az élet! Mindenki gondolkodjon el azon, mennyi apróságon és butaságon vitatkozunk, mérgelődünk, gyűlölködünk, ahelyett, hogy értékelnénk ha egészségesek vagyunk! Mert semmi nem számít, csak ez! Minden másodlagos!”
  • 1. LudasMatyi3szor 2010. december 09. 07:26
    „Szép gratula csak így tovább hajrá Győrimotorosok. Bence siess meg gyógyulni és biztos meg motoroztatnak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véradóit köszöntötte a Vöröskereszt

Csorna - Véradóit köszöntötte a közelmúltban a Vöröskereszt területi szervezete.
Tovább olvasom